Cruiseschip op Panamakanaal
Costa Rica
Wildlife
Antigua
Cruiseschip voor de kust van Half Moon Cay

Cruise door het Panamakanaal

Staat een cruise rondreis op uw lijstje? Of heeft u interesse, maar wilt u meer weten van onze cruises? Wij vertellen u graag meer! Een cruise naar het Panamakanaal is namelijk ontzettend populair. De plekken die u bezoekt zijn échte droombestemmingen. Reis van Miami naar Grand Turk, Turks & Caicoseilanden door naar tropisch Aruba, de highlights van Colombia, paradijs Costa Rica en bezoek ook Nicaragua, Mexico en San Diego. Onwijs veel prachtige bestemmingen waar u heen zult varen. Vaart u binnenkort ook mee?

Vaar naar de mooiste bestemmingen

De mooiste bestemmingen bezoekt u met een cruise rondreis van NRV. Met de cruise door het Panamakanaal start u in Miami. Begin de ontdekkingstocht met de Miami Beach Boardwalk, een populaire wandeling in de stad om alle bezienswaardigheden van dichtbij te bekijken. Vaar daarna mee naar Grand Turk, Turks & Caicoseilanden. De witte zandstranden en het felblauwe water zijn in overvloed aanwezig. Geniet ook van de schoonheid van Aruba, Colombia en Costa Rica. En richting het einde van uw cruise rondreis bezoekt u ook nog eens Nicaragua, Mexico en San Diego. Wacht niet langer met het boeken van uw ideale cruise rondreis, dit is één van de beste reiservaringen die u ooit mee zult maken!

Voordelen van onze cruise rondreizen

Wist u dat u met NRV profiteert van verschillende voordelen als u op cruise rondreis gaat? Dat betekent zorgeloos genieten! Het zal u aan onze cruise rondreizen niets ontbreken, want de cruises zijn altijd op basis van volpension. Daarnaast zijn alle vertrekken vanuit Nederland altijd met Nederlandssprekende medewerkers. Heeft u vragen? Dan kunt u dus altijd gemakkelijk bij de frontdesk medewerkers terecht. De dagprogramma’s zijn in het Nederlands en zitten vol workshops en evenementen voor een optimale cruise vakantie beleving! Een cruise rondreis is ideaal voor het hele gezin, er is namelijk zelfs een kids club aanwezig. Tot slot is roomservice inbegrepen. En u heeft écht genoeg tijd op de bestemming die u bezoekt.

Het unieke aanbod Panamakanaal cruises

Al onze reizen bij NRV zijn unieke reizen waarbij NRV écht heeft gekeken naar een passend programma aanvullend op de cruise. Daarom boekt u de meest afwisselende cruises bij ons én profiteert u van vele voordelen. Gaat u voor het eerst op reis of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Reisspecialisten, want zij weten alles over onze cruises en helpen u graag verder. Bekijk alle unieke cruise rondreizen van NRV.
Rondreizen > Rondreizen Vaargebied Panamakanaal

Rondreizen Vaargebied Panamakanaal