Privéreizen Zweden

Zweden zonsondergang

Privéreis Zweden: rust en ruimte

Plan een privéreis Zweden met uw familie, vrienden of kennissen om volledig tot rust te komen. Een prachtige rondreis met ongerepte natuur met strandjes, vissershavens en heerlijk eten. In Zweden geniet u ook van veel avontuur en activiteiten samen met uw eigen reisgezelschap. Klinkt dat als een heerlijke vakantie Zweden? Bekijk nu al onze individuele rondreizen. Een privéreis Zweden overtreft al uw verwachtingen! Reis mee met NRV.

Prachtige oude steden, meren en bossen

Tijdens de privéreis waarbij u kennis maakt met Scandinavië, bezoekt u mooie oude steden en rijdt u door de bijzondere natuur. Maak een mooie rit over hoogvlaktes waarbij u de grens oversteekt naar Zweden. Maak een rit langs het Abisko Nationaal Park dat zich bij uitstek leent voor een mooie wandeltocht. Ook passeert u het diepblauwe bergmeer Tornetrask. De mijnstad Kiruna is een populaire plek. De meest noordelijke stad van Zweden. Ontdek Zweden met een ideale rondreis.

Beleef Zweden met een fly drive

Zweden ontdekken kan niet beter dan met een fly drive. Zelf op pad gaan én alle vrijheid ervaren tijdens een rondreis van NRV. Onderweg stoppen langs mooie plekken in Zweden, zoals nationale parken, meren en prachtige bossen. Een individuele rondreis Zweden is pas écht een reis om nooit te vergeten. En dat in combinatie met Finland en Noorwegen. Ideaal. Ontdek ook ons aanbod groepsreizen Zweden of bekijk het gehele aanbod rondreizen Zweden.
Rondreizen > Rondreizen Zweden > Privéreizen Zweden