Privéreizen Cambodja

Angkor Wat
Tonle Sap Lake
Indrukwekkend Phnom Penh
Zoutvelden, Phnom Chhnouk
Tuk Tuk

Individuele rondreis Cambodja: van de Angkor Wat tot het authentieke binnenland

Proef met een rondreis door Cambodja de sfeer van het oude Indochina en het traditionele lokale leven. Of u Cambodja nu met z’n tweeën verkent of met een gezellige groep – met onze rondreizen reist u altijd voor een zeer scherpe prijs. Met veel ruimte voor flexibiliteit, enthousiaste lokale vertegenwoordiging en verlengopties bieden we altijd de passende individuele rondreis Cambodja die aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Hoogtepunten individuele rondreis Cambodja

De indrukwekkende Angkor Wat Tempels zijn misschien wel de reden waarom u een individuele rondreis Cambodja heeft geboekt. Deze hindoeïstische tempels zijn in ieder geval het meest bekend vanwege de omvang én het bijzondere uiterlijk. Na de val van het Khmer rijk zijn de tempels namelijk overwoekerd door de jungle. Een boottocht over het Tonle Sap Meer kunnen we ook zeker een hoogtepunt van uw individuele rondreis Cambodja noemen. Ongeveer 70% van de Cambodjaanse bevolking leeft rondom dit grote meer. De boottocht is dus de perfecte manier om tijdens uw individuele rondreis Cambodja kennis te maken met de lokale manier van leven en de openheid van de bevolking. Na de boottocht komt u aan in Battambang, waar u op bezoek gaat bij een aantal kunstenaars en handwerkers.

Rijke cultuur van Cambodja

Tijdens uw individuele rondreis Cambodja maakt u ook kennis met de geschiedenis en cultuur van het land. In Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, leert u over het tragische verleden bij het bezoek aan de beruchte Tuol Sleng gevangenis en de Killing Fields. In de omgeving van Mondulkri wijken we van de gebaande paden af en gaan we op zoek naar de Phnong minderheid. De Phnong leven van het land en doen aan zwerflandbouw. U krijgt de mogelijkheid om alles te weten te komen over hun manier van leven. Na alle indrukken die u tijdens de individuele rondreis Cambodja heeft opgedaan, is het tijd om heerlijk te ontspannen aan het strand van Sihanoukville. Dit kleine badplaatsje heeft zijn authentieke charme weten te behouden. Een heerlijk slot van uw vakantie in Cambodja: geniet hier van een rustige zee met vele leuke restaurantjes aan het strand.

Combineer uw individuele rondreis Cambodja

Bij NRV is het mogelijk om niet alleen een individuele rondreis door Cambodja te maken, maar ook door Vietnam, Laos of Thailand te reizen. We bieden zelfs individuele rondreizen aan waar u drie landen in één reis bezoekt! Bijzonder aan ons aanbod individuele rondreizen Cambodja is dat u alle reizen flexibel kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen. Een optionele excursie maken, uw rondreis verlengen of een stop-over maken? Bekijk wat de mogelijkheden zijn. Wilt u het heft volledig in eigen hand nemen en uw eigen individuele rondreis door Cambodja samenstellen? Bekijk onze unieke reisvorm zelf samenstellen Cambodja. Reist u liever in groepsverband? We bieden een bijzondere groepsreis Cambodja in combinatie met Vietnam aan: groepsreis Cambodja.

Rondreizen > Rondreizen Cambodja > Privéreizen Cambodja