Reizen Costa Rica & Nicaragua
Rondreis Amerika
Rondreis Vietnam

Laatste update: 3 januari 2024


Vertrekken vanuit België

Bij NRV heeft u de mogelijkheid om een luchthaven te kiezen bij u in de buurt. Wij bieden namelijk vertrekken aan vanuit verschillende luchthavens, waaronder Luchthaven Zaventem Brussel. Ontdek hier een overzicht van al onze wereldwijde reizen waarbij u vanaf Brussel kunt vliegen

Het is natuurlijk ook mogelijk om te vertrekken vanuit Amsterdam Airport Schiphol en Eindhoven Airport. Vanuit Brussel en Antwerpen is het mogelijk om met de Thalys, Eurostar en InterCity rechtstreeks richting hartje Amsterdam te reizen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en vertrektijden op de website van NMBS Internationaal om uw treinreis richting Amsterdam plannen. 

Let op: het is niet mogelijk om de reissom per creditcard te betalen. 

Lees hier meer over wat onze vertrekken vanuit België voor u betekenen:Onze groepsrondreizen

Profiteer van alle voordelen van onze groepsreizen die u van NRV mag verwachten: Vertrekgarantie, Nederlandssprekende reisleiding, een gezellige groep met mogelijk Nederlandse en Belgische reizigers, overnachtingen in comfortabele middenklasse hotels, goede bussen voor lokaal vervoer, afgewogen reisprogramma’s en altijd een scherpe prijs. Heeft u vragen over onze rondreizen of wilt u meer weten als België reiziger? Onze reisspecialisten staan altijd voor u klaar om meer te vertellen over onze reizen en vertrekken vanuit België!

Bekijk onze groepsreizenDe NRV Zekerheidsgarantie*

  • Altijd verzekerd van repatriëring;
  • 24/7 bereikbaar tijdens uw reis;
  • Uw vakantieland kleurt kort voor vertrek toch weer oranje of rood? Dan nemen wij z.s.m. contact met u op over de reismogelijkheden;
  • Hygiëne en veiligheid volgens COVID-19 richtlijnen tijdens elke reis;
  • Aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Lees hier meer of bekijk al  onze voorwaarden.Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)

NRV (KvK 27289736) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier moet u aanvinken dat u kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) en overige ANVR-informatie. Bekijk de ANVR-brochure voor meer informatie.Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

NRV (KvK nr. 27289736) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

De SGR bijdrage bedraagt € 5,- per persoon.Calamiteitenfonds

NRV (KvK 27289736) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
• (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
• de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Dit houdt in dat u als deelnemer aan een reis van NRV, mits je in Nederland of België woont en/of de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebt, (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een (door het fonds vastgestelde) calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren.

U kunt de voorwaarden vinden op www.calamiteitenfonds.nl/garantieregeling. De bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking.Terug reizen naar België

Wees goed voorbereid voor u vertrekt op rondreis en hou de laatste ontwikkelingen in de gaten omtrent corona. Toegangseisen en corona maatregelen van lokale overheden kunnen altijd wijzigen. NRV probeert u van alle juiste informatie te voorzien, echter, uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk dat u over de juiste reisdocumenten beschikt als u op reis gaat.

Bekijk op de website van de Belgische overheid het laatste nieuws en reisadvies per land.

Bekijk het reisadvies per landContact
Treubstraat 7
2288 EG Rijswijk
Tel.: 070-3076700
www.nrv.nl
info@nrv.nlOpeningstijden 

NRV is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd in Nederland erkende feestdagen. 

Onze reisspecialisten weten alles over onze reizen en vertrekken vanuit België, dus mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bellen of mailen.  24-uurs noodservice

In geval van nood is er altijd, 7 dagen per week en 24 uur per dag, een medewerker van NRV bereikbaar. Belt u hiervoor ons reguliere telefoonnummer 070-3076700.