Welkom op de blogpagina van NRV
Rondreis India

De voordelen van NRV groepsreizen: 

7 redenen waarom u mee op avontuur moet

Groepsreis Marokko NRV 2022

NRV Groepsreis Marokko 2022

Niets is leuker dan rondreizen met een gezellige groep en een reisleider die veel kennis heeft over prachtige bestemmingen. Wij vertellen u graag meer over onze rondreizen en waarom groepsreizen van NRV ontzettend leuk en nuttig zijn. Heeft u interesse in een groepsreis, maar heeft u nog twijfels of weet u niet precies wat u kunt verwachten? Wij hebben voor u op een rijtje gezet waarom het ideaal is om voor een groepsreis te kiezen. Lees snel verder om erachter te komen wat de voordelen zijn van het reizen in groepsverband. 


Wat zijn de voordelen van een NRV groepsreis?

1. Alles is tot in de puntjes verzorgd

Een groot voordeel van een groepsreis van NRV is dat u kunt vertrouwen op volledig verzorgde reizen. Niet iedereen vind het namelijk leuk of is er goed in om alles zelf uit te zoeken. Het kost ook best wat tijd en geduld.  Met onze groepsreizen bent u verzekerd van alles wat geregeld moet worden zoals goede bussen voor lokaal vervoer, overnachtingen in comfortabele accommodaties en afwisselende activiteiten. En dat allemaal onder fijne begeleiding van Nederlandssprekende reisleiding. In ons reisprogramma leest u welke excursies inclusief zijn, maar u kunt ook zelf uw reis compleet maken met diverse optionele excursies. Wij bieden groepsreizen die perfect zijn samengesteld.


2. Met NRV reist u in kleine groepen

Groepsreis Jordanië NRV 2022

NRV Groepsreis Jordanië 2022

Wij geloven dat een groepsreis in een klein gezelschap voor een prettige ervaring zorgt. En het beste is dat uw groep vaak beperkt blijft tot maximaal 26 personen. Hierdoor heeft u genoeg tijd om kennis te maken met alle andere reizigers en biedt het een kans om persoonlijk naar de leukste tips te vragen bij de reisleider als u zelf op pad gaat in uw vrije tijd. Met de groepsreizen van NRV reist u nooit in te grote groepen.


3. Kies uit een ruim aanbod groepsrondreizen

Met ruim 100 groepsreizen naar meer dan 35 verschillende landen hebben wij voor iedereen een passende groepsreis. Tevens kunt u bij NRV bijna alle groepsrondreizen voorafgaand aan de reis of na afloop individueel en flexibel verlengen. Ook kunt u zelf eenvoudig extra’s toevoegen en vooraf boeken. Met onze groepsreizen ervaart u het gemak van een goed georganiseerde groepsrondreis! Onze populaire groepsreizen naar Zuid-Afrika, Thailand, Costa Rica, Jordanië en Amerika zitten vaak snel vol dus wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van een plek. Met welke groepsreis gaat u binnenkort mee?


4. Ontdek bestemmingen waar u anders niet snel heen zou gaan

Groepsreizen zijn een geweldige manier om uit uw comfortzone te stappen en nieuwe plaatsen te verkennen. Misschien bent u nieuwsgierig naar bestemmingen waar het minder veilig is om alleen rond te reizen en dan is een groepsreis natuurlijk ideaal. In een groep zijn er meer oplettende mensen om u heen en kunt u op elkaar rekenen wanneer dat nodig is. Ook de reisleiding staat voor u klaar en in nood kunt u ons altijd bellen. Een groepsreis kan voor veel reizigers een veiliger gevoel geven, dan wanneer u alleen op ontdekkingstocht gaat. Met een groepsrondreis komt u verder en kunt u allerlei bestemmingen gaan ontdekken. 


5. Ervaren reisleiding met veel kennis over onze bestemmingen

Er zijn ontzettend veel leuke voordelen als u samen reist met een groep. Veel kennis opdoen van de bestemming tijdens uw rondreis is natuurlijk waar u voor gaat. De ervaren reisleiding vertelt u van alles over onze bestemmingen, de mooiste bezienswaardigheden en verborgen parels. Voor in uw vrije tijd kan de reisleiding allerlei tips en must-sees op een rijtje zetten waardoor u zelf op pad kunt gaan naar bezienswaardigheden en verborgen plekken. U leert onwijs veel van de reisleiding, maar ook van elkaar. Deel uw eigen kennis met de groep en kom meer te weten van de anderen met wie u samen reist, ontdek nóg meer tijdens onze groepsreizen. 


6. Leer nieuwe mensen kennen tijdens een gezellige groepsreis

Groepsreis NRV Costa Rica 2022

NRV Groepsreis Costa Rica 2022

Nieuwe mensen leren kennen, verschillende culturen ontdekken en een leuke tijd hebben is wat u allemaal ervaart, en dat allemaal in gezelschap van een leuke groep. U hoeft nooit alleen te zijn en ontdekt samen plekken waar de ervaren reisleider u met veel enthousiasme en passie alles over vertelt. Groepsreizen zijn meer dan alleen reizen door bijzondere bestemmingen, het gaat ook over de ervaring waar u nog lang aan terug zult denken. Misschien maakt u wel nieuwe vriendschappen en gaat u nog een keer samen op reis! 


7. Ervaar genoeg vrijheid tijdens een groepsrondreis

Als u dacht dat reisprogramma’s voor groepsreizen alleen maar vol zitten met activiteiten en excursies, lees dan verder, want wij weten als geen ander hoe leuk het is om zelf een kijkje te nemen en rond te lopen in een mooie plaats. Wij zorgen ervoor dat u op eigen gelegenheid wat langer stil kunt staan bij dat unieke natuurpark, het gezellige plein met veel monumenten, de beroemde bezienswaardigheden van de stad of dat plekje wat nog niet veel toeristen ontdekt hebben. Wij hebben namelijk in onze groepsreizen rekening gehouden met momenten van vrije tijd. Veel reizigers vinden het prettig om een aantal vrije uren te hebben en ontdekken graag ook zelf hoe mooi de bestemming is. 


Een groepsreis is een geweldige manier om de wereld te ervaren!

Groepsreis Thailand NRV 2022Tropische eilanden Thailand

NRV Groepsreis Thailand 2022

Een groepsrondreis raden wij iedereen aan, van jong tot oud. De samenstelling van onze groepen kunnen variëren. Naast Nederlandse reizigers, gaan ook veel Belgische reizigers tegenwoordig met ons mee op avontuur. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze groepsreizen en wilt u binnenkort ook een groepsreis beleven? Boek dan een avontuurlijke en onvergetelijke groepsreis bij NRV! Het is in ieder geval zeker de moeite waard om eens te proberen. Laat u verrassen met ons wereldwijde aanbod groepsreizen, wacht niet langer en boek uw favoriete reis. Onze reisspecialisten staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over onze reizen. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier al onze groepsreizen


Meer reistips

Dieren Costa Rica Nationaal Park
Eiland Thailand
Bezienswaardigheden Jordanië Petra