Nyhavn Kopenhagen
Binnenland van IJsland
Groenland
Puffins
Eén van de oudste steden van Amerika, Boston

Unieke Trans-Atlantische cruise

Een Trans-Atlantische cruise betekent kokende modderpoelen, granieten kliffen, diepe fjorden, drijvend ijs en kusten met vuurtorens en vissersdorpen. Is dat niet geweldig? Vaar mee met de trans-Atlantische cruise en reis van het ene continent naar het andere en ga op eigen gelegenheid op verkenning. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf uw cruiseschip op zee en kijk naar de mooie zonsondergangen. Welkom bij de cruise van uw leven!

Ontdek IJsland, Groenland, New York & meer

De mooiste bestemmingen ontdekt u met de Trans-Atlantische cruise. Begin uw cruise rondreis in magisch IJsland en bezoek het prachtige Eyjafjordur-fjord - het langste fjord van IJsland. De meest noordelijke hoofdstad ter wereld Reykjavik, ontbreekt niet op het geweldige dagprogramma. Cruise verder door Prince Christian Sound, één van de mooiste binnenlandse passages van Groenland. In Groenland komt u grote ijsvlaktes met ijsschotsen en bergen tegen. Een bijzonder vergezicht. Uw cruise rondreis eindigt in New York, waarbij u genoeg tijd heeft om de stad te ontdekken. Geniet van een uitgebreid Amerikaans ontbijtje en denk terug aan de mooie herinneringen die u tijdens uw reis heeft mogen ervaren.

Verzorging en voordelen van een cruise

Niets is beter dan een unieke cruise rondreis van NRV waarbij u geniet van de vele voordelen aan boord én op de bestemmingen. De faciliteiten op het cruiseschip zorgen een fijne reis. Zo verblijf u met onder andere de Trans-Atlantische cruise op basis van volpension. Ontbijt, lunch en diner is standaard inbegrepen in de prijs. Het Italiaanse Canaletto en de uitstekende Pinnacle Grill vindt u op alle cruises. Dit zijn uitstekende restaurants op het schip met heerlijke gerechten. Geniet van live entertainment en doe mee met andere activiteiten aan boord. Wij hebben in ieder geval overal aan gedacht! Boekt u uw cruise rondreis met NRV?

Boek nu een Trans-Atlantische cruise

Bent u op zoek naar het maken van nieuwe, bijzondere reisherinneringen? Met de cruises van NRV kiest u uit een uniek aanbod van cruise rondreizen, de meest bijzondere bestemmingen met complete dagprogramma’s en geweldige excursies, een cruiseschip vol activiteiten én dat voor een goede prijs. Heeft u nog vragen over onze reizen of onze bestemmingen? Neem dan contact op met onze Reisspecialisten. Zij helpen u graag verder om samen met u uw droomcruise uit te kiezen! Bekijk alle unieke cruise rondreizen bij dé grootste rondreisspecialist van Nederland.
Rondreizen > Rondreizen Vaargebied Trans-Atlantisch

Rondreizen Vaargebied Trans-Atlantisch