Groepsreizen Madagaskar

Groepsreis Madagaskar: actief en avontuurlijk

Beleef dé ultieme avontuurlijke groepsreis naar Madagaskar, een exotisch eiland met de mooiste plekken en nationale parken om te verkennen. De reis begint in de hoofdstad Antananarivo, waar u de cultuur en geschiedenis van het eiland kunt proeven. Trek daarna het weelderige regenwoud van Andasibe Nationaal Park in, waar u de kans krijgt om de zeldzame Indri-indri en andere bijzondere diersoorten te spotten. In het adembenemende Tsingy de Bemaraha bewondert u scherpe kalkstenen pieken en ervaart u samen met de groep uitdagende wandelroutes. Kortom, een ervaring die u niet mag missen.

Spot bijzondere diersoorten in natuurparken

In het oosten van Madagaskar ligt het prachtige Ranomafana Nationaal Park, beroemd om zijn warmwaterbronnen en de zeldzame gouden bamboe-lemur. Het park is een ideale bestemming voor reizigers die willen genieten van zowel ontspanning als avontuur. Spot in het Kindy Reserve wellicht de zeldzame fossa! Het Kindy Reserve is vooral beroemd om zijn biodiversiteit, waaronder een aantal diersoorten die nergens anders ter wereld te vinden zijn. Met een avontuurlijke groepsreis ontdekt u welke dieren er leven in Madagaskar en deelt onze reisleiding graag kennis over deze diersoorten.

Unieke groepsreis Madagaskar voor de beste prijs

Ontdek het ongerepte Madagaskar met een unieke groepsreis die avontuur, natuur en cultuur combineert, allemaal voor de beste prijs. Deze reis neemt u mee naar het hart van het eiland, waar u versteld zult staan van de diverse landschappen. Beleef Madagaskar zoals nooit tevoren en maak mooie herinneringen met uw medereizigers. Boek vandaag nog een plaats op onze groepsreis en ontdek de bezienswaardigheden van Madagaskar!
Rondreizen > Rondreizen Madagaskar > Groepsreizen Madagaskar