Groepsreizen Turkije

Turkije, Cappadocië

Ontdek de mooiste groepsreizen in Turkije

Onze groepsreis naar Turkije gaat langs beroemde bezienswaardigheden en indrukwekkende steden. Zo is een stadstour en boottour door Istanbul en Eskisehir inbegrepen. Een leuke manier om de stad ook per boot te verkennen! Natuurlijk staat het schitterende Cappadocië ook op de reisroute. En na het zien van een aantal prachtige hoogtepunten is er ook nog ruimte om de steden zelf te gaan verkennen. Ook zult u de populaire badplaats Kusadasi bezoeken. Kusadasi is een charmante kustplaats met een gezellige haven en een sfeervol centrum.

Cappadocië: een overweldigend landschap

Eén van de meest bijzondere ervaringen in Cappadocië is een ballonvaart bij zonsopgang. Het rotslandschap van Cappadocië is werkelijk prachtig en staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het landschap is ontstaan na uitbarstingen van vulkanen en na de vulkanische activiteit werd het landschap blootgesteld aan erosie door wind, regen en temperatuurwisselingen. Deze erosieprocessen hebben bijgedragen aan het uitslijten van de zachte tufsteen, waardoor de karakteristieke rotsformaties en sprookjesachtige schoorstenen ontstonden.

Onze veelzijdige groepsreizen naar Turkije

Klaar om de magie van Turkije te ervaren? Boek vandaag nog uw groepsreis bij NRV en laat ons zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Ontdek de rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en heerlijke culinaire verrassingen van dit prachtige land. Een groepsreis van NRV boekt u voor de beste prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie en begin met het plannen van uw droomreis naar Turkije. Heeft u hulp nodig bij het boeken van uw groepsreis? Onze reisspecialisten staan graag voor u klaar.
Rondreizen > Rondreizen Turkije > Groepsreizen Turkije