Privéreizen Maleisië

Maleisië Langkawi

Individuele rondreis Maleisië met huurauto of privéchauffeur

In Maleisië krijgt verveling geen kans! Het prachtige land en zijn bewoners zijn al net zo veelzijdig als de zalige keuken. Onze ervaren reisexperts stellen prachtige individuele rondreizen Indonesië samen, die u zo flexibel (met huurauto) of comfortabel (in een auto met Engelssprekende chauffeur) maakt als u zelf wilt. U verblijft in uitstekende hotels – of u nu alleen het fascinerende schiereiland Malakka wilt verkennen of ook het avontuurlijke Borneo, met zijn orang-oetans en geïsoleerde lokale stammen. Zelfs de prijs is onweerstaanbaar: veel activiteiten zijn al inbegrepen bij uw boeking.

Hoogtepunten Maleisië

Er is genoeg te doen tijdens uw individuele rondreis Maleisië! Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur met haar indrukwekkende Petronas Twin Towers. Ook de historische stad Malakka is een bezoek waard. In het oude centrum vindt u sporen uit de Portugese, Nederlandse en Engelse koloniale tijden. De historische wijk ligt in het hart van de stad. Hier vindt u het Stadthuys, één van de oudste Nederlandse gebouwen in het Verre Oosten. Vanuit Malakka kunt u gemakkelijk naar Cameron Highlands rijden, een ander hoogtepunt van uw individuele rondreis Maleisië. Dit is de meest uitgestrekte hoogvlakte van alle berglandschappen van Maleisië. Door het aangenaam koele klimaat vindt u hier veel theeplantages, maar ook fruitbomen, groenten en vooral bloemen.

Van avontuur tot ontspanning

Het tropisch regenwoud is hét moment voor avontuur tijdens uw individuele rondreis Maleisië. Geniet van de bijzondere junglegeluiden in de Taman Negara of het Bélum Rainforest. De Taman Negara is het oudste regenwoud ter wereld. Hier kunt u veel exotische vogels vinden. Ook kunt u hier de jungle van bovenaf bewonderen op de 50 meter hoge canopy brug. Het Bélum Rainforest heeft een prachtige waterval en is iets minder bekend, maar daardoor niet minder bewonderingswaardig. Na dit avontuur komt u volledig tot ontspanning tijdens een bezoek aan de Maleisische eilanden. Sluit uw individuele rondreis af op het eiland Langkawi, Penang of het bountyeiland Perhentian Island.

Beleef meer met NRV

Ons aanbod rondreizen Maleisië is ontzettend divers met veel afwisseling in de reisprogramma’s. U kunt niet alleen genieten van veelzijdig Maleisië, maar u kunt uw individuele rondreis ook uitbreiden met een bezoek aan Singapore, Sumatra of Borneo. Wilt u één van deze reizen maken inclusief huurauto? Bekijk dan ons aanbod fly drives Maleisië. Wilt u uw reis naar Maleisië zelf samenstellen? Uw eigen startpunt, route, excursies en accommodaties uitkiezen? Bekijk dan onze unieke reisvorm zelf samenstellen Maleisië. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een gezellige groepsreis naar Maleisië.

Rondreizen > Rondreizen Maleisië > Privéreizen Maleisië