Rondreizen naar Afrika

Rondreis Egypte
Rondreis Kenia
Rondreis Marokko
Rondreis Namibië
Rondreis Zuid-Afrika

Natuurparken, wijnvelden en cultuur tijdens een rondreis Zuid-Afrika in zuidelijk Afrika

Heeft u plannen om een rondreis Zuid-Afrika te maken? Dat betekent gegarandeerd een reis vol afwisseling! Van het bezoeken van het wereldberoemde Kruger Nationaal Park waar u kunt genieten van het ongekende natuurschoon en op zoek gaat naar de Big Five. Volop cultuur vindt u onder andere in Swaziland en natuurlijk in steden als Johannesburg en Kaapstad. En vergeet natuurlijk niet een bezoek te brengen aan de uitgestrekte wijnvelden in de buurt van Kaapstad! Zuid-Afrika heeft de combinatie van cultuur, natuur en een indrukwekkende historie die u rondreis compleet maken.

Een rondreis door het prachtige Namibië in zuidelijk Afrika is adembenemend!

Beleef een onvergetelijke rondreis in Namibië! In zuidelijk Afrika vlak boven Zuid-Afrika en naast Botswana ligt het wonderschone Namibië. Namibië is één van de meest dunbevolkte landen ter wereld en heeft een overweldigende natuur. De Sossusvlei in het midden van de woestijn is met haar hoge, rode duinen één van de bekendste bezienswaardigheden van Namibië. Er is zoveel meer te beleven: het Etosha Nationaal Park, de Deadvlei, Kolmanskop en een kennismaking met de Himba-bevolking. Wist u trouwens dat Namibië in het verleden een kolonie van Duitsland is geweest, waardoor u vandaag de dag nog veel Duitse invloeden ziet!

Een rondreis dichterbij huis met onze rondreizen Marokko en Egypte in Noord-Afrika

Wilt u liever niet zo lang vliegen, maar wel een totaal andere wereld ontdekken? Dan kunt u denken aan een rondreis Marokko. Eenmaal uit het vliegtuig wordt u verrast door de kleuren, geuren en geluiden van dit bijzondere land. Maak kennis met de vier koningssteden, geniet van het heerlijke eten en de gastvrijheid van de Marokkaanse bevolking. Daarentegen ontdekt u tijdens een rondreis Egypte eeuwenoude piramides, koningsgraven en piramides. Tijdens de rondreizen door Egypte geniet u tevens van een heerlijke Nijlcruise én heeft u de mogelijkheid om uw verblijf te verlengen met een aantal stranddagen aan de Rode Zee.

NRV neemt u graag mee naar de mooiste bestemmingen in Afrika

Of u nu kiest voor een rondreis naar een van bovenstaande bestemmingen of dat u kiest naar minder bekende bestemmingen als Kenia, Zimbabwe of Tanzania. Het maken van een rondreis Afrika met NRV zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring! Zowel de cultuur- als de natuurliefhebber is op zijn plek op een rondreis Afrika. Bovendien, met ons indrukwekkend uitgebreide aanbod aan rondreizen Afrika is er voor iedereen een geschikte reis. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin op reis naar onder andere Zuid-Afrika en Egypte, in een groep of privé!