Griekenland Santorini

Een rondreis Griekenland: stap in de voetsporen van de oude Grieken

Griekenland is een van de meest populaire toeristische bestemmingen van Europa. Met meer dan zestig bewoonde eilanden, historische locaties die vier millennia beslaan, idyllische stranden en torenhoge bergketens is er in Griekenland een grote verscheidenheid aan toeristische bezienswaardigheden om te verkennen. De verscheidenheid van cultuur en geschiedenis in combinatie met de vriendelijke, lokale bevolking en het heerlijke eten maken een rondreis naar het klassieke Griekenland helemaal compleet. Of u nu kiest voor een inspirerende rondreis Noord-Griekenland of voor een klassieke rondreis naar Griekenland met een bezoek aan Athene en de bezienswaardigheden van Peloponnesos – het is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Reizen naar Griekenland met een bezoek aan Athene en Peloponnesos

Ontdek in Athene en Peloponnesos enkele van 's werelds grootste schatten tijdens uw Griekenland rondreis! Uw rondreis door Griekenland begint vaak in het prachtige Athene. In het centrum van Athene staat misschien wel de belangrijkste bezienswaardigheid van Griekenland: de Akropolis van Athene. Deze 2500 jaar oude citadel over de stad vanaf een rotsplateau en herbergt het imposante Parthenon, een mijlpaal van klassieke architectuur. Het schiereiland Peloponnesos herbergt ook meerdere belangrijke archeologische vindplaatsen, waaronder Olympia, Epidaurus en Mycene. Peloponnesos wordt tevens van alle kanten omringd door zee en zo biedt een rondreis Griekenland met Peloponnesos – naast de vele oude schatten – ook veel geweldige stranden.

Onze voordelige, indrukwekkende rondreizen Griekenland

Wanneer u kiest voor een rondreis naar Griekenland met NRV, kiest u voor een volledig verzorgde rondreis. Onze ervaren reisspecialisten zorgen ervoor dat u optimaal en zorgeloos van uw reis naar Griekenland kunt genieten met een van onze prachtige samengestelde rondreizen door Griekenland. Trakteer uzelf bijvoorbeeld op de privéreis 'Klassiek Griekenland' waar u naast een bezoek aan Athene ook een bezoek aan Peloponnesos brengt - twee parels van Griekenland. Liever naar het noorden van Griekenland? Kies dan bijvoorbeeld voor een rondreis Noord-Griekenland om de dramatische landschappen, kleurrijke dorpjes en het historisch Werelderfgoed te ontdekken. Onze voordelige privérondreizen naar Griekenland – of u nu met z’n tweeën, met een groep of met familie naar Griekenland reist – hebben voor elk wat wils! Meer inspiratie nodig over deze bestemming? Bekijk dan onze inspiratie pagina over Griekenland.

Rondreizen > Rondreizen Griekenland

Rondreizen Griekenland