Groepsreizen Ecuador & de Galápagos

Ecuador header

Ontdek avontuurlijk en beeldschoon Ecuador

Heeft u ook altijd al een indrukwekkende rondreis Ecuador en de Galápagos eilanden willen maken? Pak dan nu uw kans! Ecuador is het land van de evenaar, vulkanen, Inca’s en indianen met gekleurde poncho’s. Tijdens één van onze rondreizen maakt u kennis met dit beeldschone land dat rijk is aan cultuur en natuur. Onze reisspecialisten hebben speciaal voor u een gevarieerd reisprogramma opgesteld. Onze groepsreizen beginnen in de hoofdstad Quito waarna u verder doorreist naar onder andere Otavalo en Cuenca. Ook kunt u bij één van onze groepsreizen naar Ecuador de prachtige Galápagos eilanden bezoeken. Boek nu uw favoriete rondreis en reis samen met NRV naar Ecuador en de Galápagos eilanden!

Cultuur en natuur in Ecuador

Ecuador is het land met de perfecte combinatie van cultuur en natuur! De prachtige, historische hoofdstad Quito is een goed begin van uw rondreis. Slenter door het historische centrum, bewonder de vele mooie kerken en bouwwerken en bezoek interessante musea. Een bezoek aan de indianenmarkt in Otavalo mag tijdens uw rondreis niet ontbreken. Bewonder daarnaast het Amazone regenwoud te voet, per kano of gewoon vanuit uw hangmat en geniet van al het moois dat het Amazone regenwoud op het gebied van flora en fauna te bieden heeft. Uiteraard brengen wij ook een bezoek aan Cuenca. Cuenca ligt ten zuiden van Cuito en is een koloniale stad met een indrukwekkende historische Spaanse architectuur. Zeker de moeite waard om te bezoeken!

Bezoek de fascinerende Galápagos eilanden

Wonderschone natuur, indrukwekkende dieren en een vriendelijke bevolking. De Galápagos eilanden zijn fenomenaal! De bijzondere flora en fauna in combinatie met het unieke ecosysteem maken een bezoek aan deze eilandenlandengroep in de Stille Oceaan zeer de moeite waard. Grote roze flamingo’s, prachtige zee- en landleguanen en enorme reuzenschilpadden zijn slechts enkele voorbeelden van de bijzondere diersoorten die u hier kunt tegenkomen. En vergeet niet om te gaan snorkelen, want ook de onderwaterwereld van de Galápagos eilanden is prachtig. Een unieke ervaring en een geweldige afsluiting van een net zo bijzondere rondreis door Ecuador!

Rondreizen naar Ecuador en de Galápagos eilanden

Een rondreis door Ecuador met waar mogelijk een bezoek aan de Galápagos eilanden betekent gegarandeerd een unieke ervaring! Onze reisspecialisten hebben alle rondreizen in Ecuador met veel zorg voor u samengesteld. U bezoekt tijdens een van onze groepsreizen door Ecuador de belangrijkste bezienswaardigheden in Quito, Tena en Cuenca. Reist u liever alleen met uw eigen gezelschap? Bekijk dan snel onze individuele rondreizen naar Ecuador en de Galápagos eilanden. Uiteraard staan onze reisspecialisten klaar om u verder te helpen met het boeken van uw rondreis!

Rondreizen > Rondreizen Ecuador & de Galápagos > Groepsreizen Ecuador & de Galápagos