Groepsreizen Armenië

Tatev klooster
Armeens heuvellandschap
Khor Virap
Jerevan
Mamarshen

Groepsreis Armenië: culturele en historische verrassingen

Onze Armenië groepsreizen zitten vol culturele hoogtepunten en bezienswaardigheden die u eens gezien moet hebben. De verrassende schoonheid van Armenië is betoverend. Deze onontdekte parel van Europa beleeft u het allermooist samen met een groep. Bewonder de spectaculaire natuur en geniet van een échte Armeense barbecue lunch. Proef tijdens de groepsreis heerlijke wijnen en ontmoet de vriendelijke en gastvrije bevolking. Een groepsreis Armenië samen met NRV is geweldig; onze enthousiaste reisleiding vertelt u álles over deze bestemming, van de kloosters tot nationale parken en 's werelds langste kabelbaan naar het uniek gelegen Tatev-klooster.

Bezienswaardigheden in Armenië

Samen met de hele groep op pad gaan naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Armenië… Reis naar de hoofdstad Jerevan en beleef tijdens een stadstour de historische en culturele schatten en breng een bezoek aan het Historisch Museum waar u meer te weten komt over de geschiedenis van Armenië. Neem een moment voor het eeuwenoude Tatev-klooster en ga vanuit het dorp Halidzor naar de langste kabelbaan ter wereld om dit klooster te bereiken. Het uitzicht waar u onderweg van mag genieten, is adembenemend.

Een groepsreis Armenië boeken

Wij hebben voor u een mooie combinatiereis naar ‘Georgië & Armenië’ voor u samengesteld. Zo beleeft u het beste van beide bestemmingen in één rondreis. De schoonheid van beide landen is verrassend en tijdens deze rondreis profiteert u van de voordelen die u van dé rondreisspecialist naar Armenië en Georgië mag verwachten: een geweldige reisroute langs alle hoogtepunten van zowel Armenië als Georgië volop geschiedenis, cultuur en natuur, maar ook inspirerende ontmoetingen met de Armeense lokale bevolking. Bekijk nu ons aanbod rondreizen Armenië en ga mee op avontuur!
Rondreizen > Rondreizen Armenië > Groepsreizen Armenië