Privéreizen China

China Chinese Muur

Individuele rondreis China: unieke reizen

Van de Han-dynastie tot Hong Kong: China is uniek. Net als onze onderscheidende privéreizen, die u meenemen naar het echte China. Als rondreisspecialist hebben we bovendien oog voor het lokale leven en de onbekendere regio’s. Onze individuele rondreizen China zijn niet alleen flexibel aanpasbaar of naar wens samen te stellen, u bepaalt ook zelf de kwaliteit van de hotels. Legt u een traject liever af per vliegtuig dan per trein? Met de opwaarderingsopties bij onze programma’s boekt u het comfort dat bij u past.

Bezoek de steden van China

De keuze is aan u welke en hoeveel steden u bezoekt tijdens uw individuele rondreis China. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht in Beijing, waar u de Tempel van de Hemel kunt bewonderen. Wandel naar het Plein van de Hemelse Vrede en bezoek de Verboden Stad. Een totaal andere stad, maar werkelijk prachtig: Pingyao. Dit schilderachtige plaatsje is een van de best bewaarde stadjes uit de Ming-periode. Naast wereldstad Beijing kunt u ook een bezoek brengen aan de wereldstad Shanghai. Maak uw individuele rondreis China nóg specialer en kies voor een extra stadsbezoek aan Hong Kong!

Indrukwekkende bezienswaardigheden van China

Een wandeling over de Chinese Muur is misschien wel hét hoogtepunt van uw individuele rondreis China. De andere bezienswaardigheden van China zijn echter net zo indrukwekkend. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat u oog in oog staat met het wereldberoemde Terracottaleger in Xi’an. Ook voor de natuurliefhebber is er genoeg om te bewonderen. De omgeving van Lijiang met de Tiger Leaping Gorge is ook prachtig. De kloof heeft zijn naam te danken aan een oude legende. Er zijn zoveel bijzondere bezienswaardigheden in China! Hierdoor biedt een individuele rondreis door China dé perfecte combinatie van cultuur, natuur en historie. Na afloop van uw individuele rondreis China komt u niet alleen thuis met bijzondere foto’s, maar ook met bijzondere verhalen!

Extra genieten van uw individuele rondreis China

In China is ontzettend veel te zien. Onze reisspecialisten hebben daarom verschillende rondreizen China voor u samengesteld, zodat u zelf uw favoriete individuele rondreis China uit kunt kiezen. Welke reis u ook kiest, voorop staat dat u een zorgeloze en indrukwekkende vakantie tegemoet gaat. Bovendien kunt u altijd kiezen voor éxtra comfort door te kiezen uit onze upgrades en verlengmogelijkheden. Wanneer u liever in groepsverband door China reist, kijk dan bij ons aanbod groepsreizen China.

Rondreizen > Rondreizen China > Privéreizen China