Privéreizen Nepal

Annapurna
Chitwan Nationaal Park
Himalaya
Kathmandu
Kathmandu Vallei

Individuele rondreis Nepal: avontuur en natuur

Wilt u met eigen gezelschap privé op reis naar Nepal? Dat kan! Ontdek het traditionele leven in Nepal en maak kennis met het land van de Himalaya, heilige plaatsen, koningssteden en bijzondere natuur. In de hoofdstad Kathmandu ontdekt u de kleurrijke cultuur en beleeft u unieke momenten. De pleinen in de stad, zoals bijvoorbeeld het centrale paleisplein Durbar Square, fungeren als ontmoetingsplaats. Als u hier even rustig gaat zitten, ziet u het dagelijkse leven van Nepal in een bonte stoet aan u voorbijtrekken. Maak ook een indrukwekkende wandeltocht door mooie plekken van Nepal en sta een momentje stil bij het adembenemende uitzicht op de Himalaya vanuit Pokhara. Nepal is bijzonder!

Bezienswaardigheden van Nepal

Nepal is een ideale bestemming voor een mooie privé rondreis. Onze individuele rondreizen brengen u langs diverse highlights. Maak na de uitgebreide stadstour door de hoofdstad Kathmandu een wandeling over Durbar Square en daarna gaat uw individuele rondreis verder door authentiek Nepal… Ga op avontuur in het Chitwan Nationaal Park en bezoek koningsstad Bhaktapur, één van de drie koningssteden van Nepal. Maak een prachtige route door de Himalaya naar Chitwan en spot onderweg de Indische neushoorn.

Boottocht over het betoverende Phewa-meer

In Pokhara kunt u een leuke boottocht over het Phewa-meer maken. Het decor van dichtbegroeide oevers, besneeuwde bergpieken en het kraakheldere water is magisch. Alsof u in een schilderij belandt! Geniet van de frisse berglucht en wie weet spot u zilverkarpers. Vaar naar de Tal Barahi-tempel middenin het Phewa-meer. Bekijk de kleine, twee verdiepingen hoge eiland tempel en zie dat zowel hindoes als boeddhisten offermandjes achterlaten voor godin Bahari. Verken nóg meer van Pokhara met onze privéreizen.

Unieke reizen door Nepal

Wij nemen u graag mee door authentiek Nepal. Nepal is perfect voor wie van natuur en cultuur houdt. De reizigers die houden van comfortabel reizen en flexibiliteit zijn bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een individuele rondreis Nepal of bent u ook nieuwsgierig naar onze groepsreizen? Zoek en boek dé rondreis die bij u past. Bekijk ons aanbod rondreizen Nepal en ervaar het zelf.
Rondreizen > Rondreizen Nepal > Privéreizen Nepal