Annapurna
Chitwan Nationaal Park
Himalaya
Kathmandu
Kathmandu Vallei

Rondreis Nepal: van koningssteden tot bergtoppen

Heeft u altijd al gedroomd van een rondreis Nepal? Dat begrijpen wij! Voor ons kent het veelzijdige Nepal geen geheimen meer en daarom nemen we u graag mee op onze Nepal rondreizen. Nu Nepal na de aardbeving tragedie weer goed begaanbaar is, kunt u zich weer laten betoveren door ‘s werelds hoogste bergtoppen, fraaie vergezichten en mooie tempels. Ontdek ons aanbod rondreizen Nepal en boek uw favoriete reis naar Nepal gemakkelijk online.

Koningssteden van Nepal

Tijdens onze Nepal rondreizen bezoekt u één of meerdere koningssteden. De hoofdstad van Nepal, Kathmandu, is er daar één van. In Kathmandu vindt u tempels, musea en het belangrijkste punt van de stad: Durbar Square. Op de top van een berg in Kathmandu ligt de tempel van Swayambunath. Ervaar tijdens de Nepal rondreis zelf waarom deze tempel ook wel de Apentempel wordt genoemd. Bezoek ook de grootste tempel van het land, Boudhanath. In Bhaktapur, ook één van de drie koningssteden, kunt u kleurrijke rituelen en kunstig bewerkte tempels bewonderen. Laat u betoveren door de charmes van deze koningsstad van Nepal.

De natuur en cultuur van Nepal

Echt álles zit in een rondreis Nepal: geschiedenis, cultuur en natuur. De omgeving met de bergen en valleien is al een plaatje op zich, maar vanuit Bandipur is de omgeving pas echt betoverend. In deze stad kunt u genieten van de geschiedenis, architectuur, schitterende vergezichten en ongerepte landschappen. Afgezien van het prachtige uitzicht op de Himalaya heeft u hier ook de mogelijkheid om in aanraking te komen met de Newar cultuur. Ook Pokhara is een bijzondere plek om tijdens uw rondreis Nepal van de omgeving te genieten. De schoonheid van de bergen en valleien wordt versterkt door prachtige meren. Geniet hier van prachtige vergezichten op de vele besneeuwde toppen van het Annapurna gebergte en de Himalaya. Het is ook mogelijk om optioneel een korte trekking te maken door het berggebied. Tijdens een rondreis door Nepal komt iedereen aan zijn trekken, ook de dierenliefhebbers. In het Chitwan Nationaal Park, vooral bekend vanwege de Indische neushoorn, kunt u een safari maken.

Nepal rondreizen voor een lage prijs bij NRV

NRV neemt u mee op een indrukwekkende rondreis door Nepal. Nepal is een ideale rondreis bestemming voor de reizigers die van zowel cultuur als natuur houden. De reizigers die houden van comfortabel reizen en flexibiliteit zijn bij ons aan het juiste adres. Omdat u een keuze kunt maken uit onze upgrade- en verlengmogelijkheden hebben we altijd een passende reis voor u. Bent u op zoek naar een georganiseerde reis Nepal? Bekijk hier onze bijzondere groepsreizen Nepal. Reist u liever met uw zelfgekozen reisgezelschap? Dan past een individuele rondreis door Nepal meer bij u. Bekijk ons aanbod individuele rondreizen Nepal.

Rondreizen > Rondreizen Nepal

Rondreizen Nepal