Merlion Park
Skyline
Sri Mariamman
Chinatown

Ontdek Singapore met NRV

De wereldstad Singapore heeft alles wat u zich maar kunt bedenken! Met NRV heeft u als voordeel dat wij - als rondreisspecialist in Zuidoost Azië - het land en de bevolking écht kennen. Op onze flexibele privéreis in combinatie met een bezoek aan Maleisië, wijken we ook af van de gebaande paden. Er is genoeg in Singapore te bezichtigen, maar ook voldoende tijd om tot rust te komen op de prachtige, witte stranden. Met NRV geniet u van een zorgeloze Singapore groepsreis of individuele rondreis.

Interessante highlights en bezienswaardigheden in Singapore

Singapore is een wereldstad met vele bijzondere bezienswaardigheden en highlights! Deze wereldstad staat bekend om de vele wolkenkrabbers, schone straten en één van de grootste havens ter wereld. Stap in het reuzenrad van Singapore om een prachtig uitzicht te hebben over de wereldstad Singapore. Ook een bezoek aan het zakelijke centrum - de Central Business District – is een geweldige ervaring! De vele wolkenkrabbers, de skyline en het Merlion standbeeld zijn belangrijke bezienswaardigheden. Een aanrader is om een bezoek aan Sentosa Island te brengen voor pretparken, attracties en de mooiste stranden van Singapore. Op dit eiland beleeft u volop plezier!

Ontdek ook Chinatown en Little India in Singapore

Singapore is een wereldstad en daar behoren ook bijzondere wijken bij. Uw rondreis zal daarom niet compleet zijn zonder een bezoek aan Chinatown. Een compleet andere wereld in vergelijking met de vele wolkenkrabbers. Wandel door de straten met de traditionele Chinese huizen, bezoek de Sri Mariamman tempel en de Buddha Tooth Relic tempel. Stap in een geheel andere wereld met uw bezoek aan de wijk Little India. Wandelend door deze wijk ruikt u de Indiase kruiden, klinkt Indiase muziek uit de winkels en ziet u vrouwen prachtig gekleed in sari’s. Vergeet uiteraard niet een bezoek te brengen aan de lokale markt van Little India en de heerlijke pittige curry’s te proberen in één van de vele restaurantjes.

Beleef het vermakelijke Sentosa Island

Een bezoek aan Sentosa Island is vanaf het eerste moment vermakelijk! De leukste manier namelijk om op dit eiland te komen is met de kabelbaan. Tijdens deze rit heeft u een prachtig uitzicht op niet alleen Sentosa Island, maar ook op Singapore zelf! Eenmaal aangekomen op het eiland zijn er tal van mogelijkheden om te ondernemen: van een bezoek aan Universal Studios Singapore en het Adventure Cove Waterpark tot aan het prachtige stranden van Singapore als Palawan Beach of Tanjong Beach. Heeft u geen last van hoogtevrees? Bezoek dan de Tiger Sky Tower. Dit is de hoogste observatietoren van Zuidoost-Azië. U geniet hier van een adembenemend uitzicht over Sentosa Island, Singapore en bij helder weer kunt u zelfs Indonesië zien.

Groepsreizen Singapore of prachtige privéreizen Singapore

Een rondreis naar Singapore betekent gegarandeerd een unieke ervaring! Onze rondreizen staan bekend om de perfecte balans tussen ontspanning, avontuur, natuur en cultuur. Zo ook tijdens een rondreis Singapore. Onze reisspecialisten hebben namelijk alle reizen naar Singapore zorgvuldig voor u samengesteld. Bekijk nu snel boek direct een individuele rondreis Singapore. Bekijk ook onze groepsreis Maleisië Singapore en ontdek verschillende bestemmingen in één rondreis! Heeft u verder nog vragen over het boeken van uw rondreis naar Singapore? Onze reisspecialisten staan voor u klaar!

Rondreizen > Rondreizen Singapore

Rondreizen Singapore