Egypte

Een rondreis door Egypte is een reis vol hoogtepunten

Reis samen met NRV naar het land van farao’s, woestijnen, piramides en uiteraard de Nijl! Egypte is een buitengewone bestemming en heeft daarom zoveel te bieden! Tijdens een rondreis Egypte bezoekt u onder andere de piramides van Gizeh, de graftombes en eeuwenoude tempels in de Vallei der Koningen en geniet u van een comfortabele Nijlcruise. Onze rondreizen naar Egypte hebben de ideale combinatie van de prachtige natuur van de Rode Zee en de indrukwekkende geschiedenis, waarbij u uiteraard de belangrijkste bezienswaardigheden van Egypte ontdekt en de gastvrije Egyptische bevolking ontmoet. U kunt ervoor kiezen om uw reis af te sluiten met een aantal heerlijke dagen op één van de mooie stranden aan de Rode Zee. Kortom: met NRV beleeft u een unieke rondreis door het eeuwenoude Egypte en kunt u aansluitend kiezen voor een heerlijk strandverblijf!

Een onvergetelijke rondreis in Egypte

Een rondreis in Egypte staat garant voor een onvergetelijke ervaring! In de hoofdstad van Egypte – Caïro – begint uw rondreis! Met een meerdaags verblijf in de miljoenenstad Caïro maakt u kennis met de indrukwekkende historie tijdens een bezoek aan de wereldberoemde piramides van Gizeh, bewondert u de vele moskeeën die Caïro rijk is en wandelt u langs de levensader van Caïro: de Nijl. De volgende stop van uw reis door Egypte is Luxor. Dit is het begin van de heerlijke Nijlcruise. Uiteraard worden er verschillende tussenstops gemaakt waaronder Kom Ombo, Aswan en Edfu. Een bezoek aan de Vallei der Koningen en de Tempel van Hatsjepsoet ontbreekt tijdens het reizen door Egypte natuurlijk niet! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele bezienswaardigheden die u tijdens uw Nijlcruise en uw rondreis door Egypte bezoekt!

NRV neemt u mee op de mooiste rondreizen Egypte

De Egypte reizen van NRV zijn met zorg samengesteld, waarbij u profiteert van alle voordelen die u van dé rondreisspecialist mag verwachten. Dit betekent een boeiende reis door Egypte, comfortabele hotels en altijd een scherpe prijs! Bij de groepsreizen naar Egypte heeft u tevens een Nederlandssprekende reisleiding, vertrekgarantie, een ruim aanbod aan optionele activiteiten en individuele verlengings- en upgrademogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze rondreizen naar Egypte met of zonder de verlenging aan de prachtige Rode Zee. Wij nemen u graag mee met onze prachtige Egypte rondreizen.

Bekijk onze reizen naar Egypte per productsoort:

Rondreizen > Rondreizen Egypte

Rondreizen Egypte