Privéreizen Zuid-Afrika

NRV Zuid Afrika Rondreizen

Beleef een overweldigende individuele rondreis Zuid-Afrika

Bent u van plan om een individuele rondreis Zuid-Afrika te maken? Kies dan voor een privéreis van NRV! In uw verzekerde huurauto - zonder eigen risico - beleeft u de fascinerende natuur, lokale bevolking en koloniale steden op de manier die bij u past. Hoewel uw individuele rondreis Zuid-Afrika langs alle hoogtepunten als Kaapstad of Johannesberg gaat, bezoekt u ook de minder bekende plekken van Zuid-Afrika. Zo kunt u een bezoek brengen aan Tzaneen, ook wel de ‘fruitbasket’ van Zuid-Afrika genoemd. Ook kunt u naar het Koninkrijk Lesotho rijden. De tijd lijkt daar even stil te hebben gestaan.

Een onvergetelijke safari beleeft u in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is het land van de safari. Elke individuele rondreis Zuid-Afrika heeft dan ook een bezoek aan één of meerdere wildparken in het programma. Het meest bekende wildpark van Zuid-Afrika is het Krugerpark. Hier kunt u genieten van de natuur en op zoek gaan naar de mooiste wilde dieren tijdens een avondsafari en riviersafari. Niet alleen fantastisch voor u om mee te maken, maar ook erg spannend voor de kinderen! Als u met kinderen reist, overnacht u tijdens uw individuele rondreis Zuid-Afrika in kindvriendelijke lodges en maakt u geen lange reisdagen.

Voordelige individuele rondreizen Zuid-Afrika

Onze individuele reizen naar Zuid-Afrika zijn door onze reisspecialisten met zorg samengesteld. Zo is bij al onze individuele rondreizen rekening gehouden met voldoende afwisseling in de dagprogramma’s en de reisafstanden. Wilt u nog veel meer zien van Zuid-Afrika? Ook dat kan bij NRV! U kunt elke individuele rondreis Zuid-Afrika upgraden met bijvoorbeeld extra excursies of verlengen met extra reisdagen. Lijkt het u leuker om in een groep te reizen? Kijk dan bij ons uitgebreide aanbod groepsreizen naar Zuid-Afrika. Of wilt u uw reis volledig zelf samenstellen? Kies dan voor de unieke reisvorm zelf samenstellen Zuid-Afrika. Of bekijk al onze rondreizen naar Zuid-Afrika. Welke reisvorm u ook kiest, een rondreis Zuid-Afrika is een ervaring die u altijd bijblijft!

Rondreizen > Rondreizen Zuid-Afrika > Privéreizen Zuid-Afrika