Amalfikust Italië

Rondreis Italië: schilderachtige plaatsen, lange zandstranden & wijnroutes

Italië is het land van de pizza, pasta, gelato, koffie, wijn en limoncello. Wie is hier nou niet dol op? Maak een rondreis door de vele, mooie steden en ontspan heerlijk op het strand met een Italiaans ijsje. De witte zandstranden met kristalheldere baaien aan de kust hebben rotsen met surrealistische vormen. Tijdens een rondreis Italië kunt u een rondrit maken langs de bekende Chianti wijnroute naar middeleeuws Siena. Dit is één van de charmantste autoroutes van Italië die dwars door het hart van de Chianti Classico wijnstreek van pal ten zuiden van Florence naar Siena loopt. U komt langs Toscaanse heuvels, wijngaarden en geniet van betoverende uitzichten op het platteland.

Betoverende steden in romantisch Italië

U bent misschien wel eens in Italië geweest, maar er is zoveel moois te zien in dit prachtige land! NRV heeft een groot aanbod groepsreizen en individuele rondreizen Italië. Ga mee en ontdek romantische steden zoals Siena, San Gimignano, Pisa, Lucca, Bologna, Verona en Vicenza. Veel gezelligheid vindt u in de kleurrijke dorpen van Italië en de aan de rotsen vastgeklampte pastelkleurige huizen van Cinque Terre. Dit is werkelijk prachtig. Spectaculaire uitzichten, mooie bezienswaardigheden, boeiende musea, gezellige pleinen is alles wat behoort tot een rondreis Italië.

Voordelige rondreizen naar Italië

Wanneer u kiest voor een compleet georganiseerde rondreis Italië van NRV, kiest u voor een compleet zorgeloze rondreis voor de meest voordelige prijs. Ontdek daarom direct ons aanbod rondreizen naar Italië. U kiest voor veel vrijheid, flexibiliteit en de mogelijkheid om uw rondreis extra bijzonder te maken door de verschillende verlengopties en upgrades. Meer inspiratie nodig over deze bestemming? Bekijk dan onze inspiratie pagina over Italië.
Rondreizen > Rondreizen Italië

Rondreizen Italië