Familiereizen Italië

Amalfikust Italië

Italië met kinderen: zon, zee & uren op avontuur

Italië staat bekend om zijn rijke geschiedenis, adembenemende landschappen, heerlijke gerechten en warme gastvrijheid - alle ingrediënten voor een onvergetelijke familiereis. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten zoals het beklimmen van vulkaan Etna op Sicilië of geniet van een dag waterpret in Cefalù. Met onze geweldige 4-sterrenhotels in Italië neem je een verfrissende duik in het zwembad of relax je aan één van de stranden in de omgeving. Italië is een fijne bestemming voor een familiereis niet ver van huis.

Familiereizen Europa: kies voor een reis naar Italië!

Een familiereis in Europa heeft alleen maar voordelen! Bezoek met je gezin het populaire Italië en maak kennis met authentieke pizza's, pasta's, gelato en meer. Een familiereis naar Italië is ook een geweldige kans om kinderen kennis te laten maken met nieuwe smaken en gerechten. Een reis naar Italië kan een waardevolle educatieve ervaring zijn voor je kinderen. Ze kunnen de geschiedenis, kunst en architectuur van dichtbij bestuderen en zich onderdompelen in een andere cultuur. Gaan jullie liever mee met een familiegroepsreis of familieprivéreis?

Kindvriendelijke vakantie Italië in een groep of privé

Bij het plannen van je familieavontuur, hebben je de keuze tussen een familiegroepsreis of een familieprivéreis. Beide opties hebben hun eigen voordelen, en de keuze hangt af van je voorkeuren en de behoeften van je gezin. Een familiegroepsreis biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en samen met andere gezinnen te reizen. Daarnaast worden onze familiegroepsreizen door ervaren reisleiding begeleid die de bestemmingen goed kennen. Bovendien hoeven jullie niets zelf te regelen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over routes, accommodaties en activiteiten. Liever op familieprivéreis? Dan brengen je genoeg tijd door met je eigen gezin en heb je genoeg rust en ruimte om bestemmingen zelf te ontdekken.
Rondreizen > Rondreizen Italië > Familiereizen Italië