Privéreizen Peru

Peru Quechua
Peru Machu Picchu

Privéreis Peru: zorgeloos op vakantie

Een reis naar Peru met NRV betekent genieten van een rondreis waarbij aan alles is gedacht. Een rondreis met alle hoogtepunten, een goed samengesteld activiteitenprogramma en een altijd prettig verblijf. Wij zorgen ervoor dat u mooie momenten beleeft in Peru. Benieuwd naar ervaringen van onze reizigers? Bekijk de beoordelingen per reis en ontdek waarom onze rondreizen Peru geweldig zijn. Een combinatie van ontspanning en avontuur, klinkt toch als een ideale privé rondreis?

Ontdek alle bezienswaardigheden van Peru

Bent u geïnteresseerd in een individuele rondreis Peru? Dat snappen wij maar al te goed. De Machu Picchu staat vast al op uw lijstje van bezienswaardigheden. Maar wat dacht u van bezienswaardigheden zoals Unesco Werelderfgoed in Sucre en een reis naar de archeologische stad Cuzco, de Heilige stad van de Inca’s? Cuzco is een sfeervolle stad met veel oude Inca-overblijfselen. Breng een bezoek aan de kleurrijke indianenmarkt van Pisac en stop onderweg voor unieke vergezichten. Het grootste mysterie van Peru zijn toch misschien wel de Nazcalijnen. De Nazcalijnen trekken jaarlijks vele kijkers en zijn voor archeologen, wetenschappers en reizigers nog steeds een groot raadsel. De tekeningen vormen nog altijd een mysterie. De bezienswaardigheden van Peru ontdekt u het beste met onze afwisselende rondreizen.

Individuele rondreis Peru 2 of 3 weken met NRV

De mooiste plekken van Peru ontdekt u met onze rondreizen die u gemakkelijk kunt samenstellen naar eigen wens. Wat dacht u van een individuele rondreis Peru voor 2 of 3 weken met een rondleiding door Machu Picchu, een stadstour door Cuzco en een bijzonder verblijf bij het Titicacameer? Ons aanbod privéreizen is erg divers en met veel excursies inclusief. Niet uitgekeken? Geniet nóg langer van uw privé rondreis door kleurrijk Peru met onze verleng opties. Bekijk ons aanbod rondreizen Peru en laat u inspireren.
Rondreizen > Rondreizen Peru > Privéreizen Peru