Groepsreizen Finland

Rocky Island, Finland
kasteel van St. Olaf, Finland
Noorderlicht
Saimaa meer, Finland
Helsinki, Finland

Groepsreis Finland: avontuurlijk en magisch

Maak samen met een groep een ontdekkingsreis door het magische Finland. Begin de groepsreis in Rovaniemi waar u genoeg tijd heeft om de stad te ontdekken. Een sfeervolle plek met prachtige besneeuwde bossen om te wandelen en gezellige winkels en restaurants. Onderweg richting de volgende stop Ivalo is het écht genieten van de mooie landschappen en ongerepte natuur. Een stop bij een rendierboerderij mag tijdens een groepsreis Finland dan ook niet ontbreken. Onze reizen naar Finland zijn betoverend...

Op zoek naar het noorderlicht en bijzondere natuur

De groepsreis door Noordkaap, Lapland en Lofoten is één van de meest bijzondere reizen die NRV aanbiedt door het noorden van Scandinavië. U bezoekt drie bijzondere landen, ruige natuur, prachtige meren en diepe fjorden binnen de comfortabele setting van een groepsreis van NRV. De magische natuurverschijnselen zoals de middernachtzon, het noorderlicht, de ruige Lofoten en Vesteralen eilanden maken deze groepsreis een onvergetelijk avontuur.

Zorgeloos op groepsreis door Noordkaap, Lapland en Lofoten

Wanneer u kiest voor de groepsreis door Finland, staat u gegarandeerd een magische vakantie te wachten. Onze reisspecialisten hebben de perfecte combinatie hoogtepunten en indrukwekkende natuurlandschappen samengesteld, waardoor deze groepsrondreis onvergetelijk wordt. Wilt u liever een individuele rondreis door Finland, bekijk dan onze samengestelde privereizen. Wacht niet langer en boek nu uw groepsreis Noordkaap, Lapland en Lofoten.
Rondreizen > Rondreizen Finland > Groepsreizen Finland