Groepsreizen Peru

Machu Picchu
Heilige Vallei
Titicacameer
Cuzco
Arequipa
Colca
Ballestas
Tambopata
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Ontdek de vele gezichten van Peru

Verscholen achter de mysterieuze geheimen, verleidt Peru u waar u bij staat. Peru is een fascinerend land met vele gezichten: het prachtige Andesgebergte, de mysterieuze ruïnes van Machu Picchu en de prachtige koloniale binnenstad van Lima. Samen met een enthousiaste Nederlandssprekende reisleider maakt u kennis met de indrukwekkende cultuur, wonderschone natuur en vriendelijke bevolking van Peru. Op een aangenaam tempo laten wij u alle belangrijke bezienswaardigheden van Peru zien, maar ook de onontdekte parels.

Een diversiteit aan toeristische bezienswaardigheden in Peru

Peru is een land met tal van bezienswaardigheden. Tijdens uw groepsreis Peru bezoekt u onder andere het hoogstgelegen meer ter wereld, het Titicacameer. Een boottocht over het Titicacameer en langs de traditionele rieten eilanden laat u kennismaken met de bijzondere levenswijze van de Uros-stam. Eén van de mooiste steden van Peru is Arequipa. Wandelend door de nauwe straatjes bewondert u de kloosters, tuinen en de witte kerk. Ook het klooster van Santa Catalina is zeker een bezichtiging waard. Verder bezoekt u ook steden als Lima en Cuzco, maar ook het fenomenale natuurgebied Colca Canyon.

Bezoek de mysterieuze oude Incastad Machu Picchu

Een bezoek aan de Machu Picchu in de Heilige Vallei van de Inca’s is een van de vele hoogtepunten. Daarom mag gedurende uw rondreis Peru een bezoek aan de Machu Picchu in de Heilige Vallei van de Inca’s niet ontbreken. De Machu Picchu is de wereldberoemde oude Incastad dat tussen steile bergen en op grote hoogte verscholen ligt. Geniet van de stad, de geschiedenis en de cultuur van de Inca’s terwijl u langs de overblijfselen van de Machu Picchu wandelt. Ook kunt u ervoor kiezen om een wandeling te maken over de Inca Trail. Dit is het wandelpad dat Machu Picchu met de buitenwereld verbindt. Geniet samen met NRV van deze unieke ervaring!

Boek nu uw groepsreis naar Peru of kies voor een privéreis of zelf samenstellen

Een rondreis door Peru betekent gegarandeerd een unieke en geweldige ervaring! Onze reisspecialisten hebben alle reizen in Peru zorgvuldig voor u samengesteld. U bezoekt tijdens een van onze rondreizen door Peru de belangrijkste bezienswaardigheden als de Machu Picchu, Cuczo en het Titicacameer. Wilt u liever met uw eigen reisgezelschap Peru ontdekken? Bekijk dan snel onze individuele rondreizen naar Peru. Ook is het mogelijk om uw reis naar Peru zelf samen te stellen en zo uw eigen rondreis op maat te creëren! Heeft u verder nog vragen over onze rondreizen in Peru? Onze reisspecialisten staat u graag te woord om al uw vragen over onze rondreizen te beantwoorden.

Rondreizen > Rondreizen Peru > Groepsreizen Peru
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis