Gyeongbok paleis in Seoul

Ontdek de mooiste hoogtepunten van Zuid-Korea

Tijdens een rondreis door Zuid-Korea ontdekt u de mooiste hoogtepunten. In de levendige hoofdstad Seoul kunt u Gyeongbokgung Palace bezoeken. Dit paleis is een symbool van Koreaanse geschiedenis en architectuur, met prachtige ceremoniële zalen en weelderige tuinen. Een ander geweldig hoogtepunt tijdens uw rondreis is het Seoraksan Nationaal Park. Dit adembenemende natuurreservaat bestaat uit grillige rotsformaties, dichte bossen, kristalheldere beekjes en een overvloed aan flora en fauna, waardoor het een paradijs is voor wandelaars en natuurliefhebbers. Er zijn ontzettend veel bezienswaardigheden en bestemmingen in Zuid-Korea die u eens gezien moet hebben.

Zuid-Korea biedt Schitterende berglandschappen!

Een van de meest prominente kenmerken van het Zuid-Koreaanse landschap zijn de bergen. Het land wordt doorkruist door verschillende bergketens, waaronder de Taebaek- en Sobaek-bergen in het oosten en de Jirisan-, Naejangsan- en Seoraksan-bergen in het zuiden. Deze bergen bieden niet alleen adembenemende panorama's, maar ook talloze wandelmogelijkheden voor natuurliefhebbers en avonturiers. In de herfst transformeren de bossen op deze bergen in een kleurrijk spektakel.

De ultieme reisroute door Zuid-Korea met NRV

Het bijzondere Zuid-Korea ontdekt u met een geweldige reisroute van NRV. Een onvergetelijke reis door de mooiste bestemmingen van het land, van de bruisende straten van hoofdstad Seoul tot de adembenemende landschappen op verschillende plekken in het land. Verken historische paleizen, traditionele dorpen, prachtige tempels en bruisende markten terwijl u ondergedompeld wordt in de unieke charme van Zuid-Korea. Wij nemen u graag mee op deze buitengewone reis door Zuid-Korea. Boek vandaag nog een onvergetelijke rondreis Zuid-Korea en bezoek o.a. Seoul, koninklijke paleizen, Bulguksa-tempel, eilandjes bij Yeosu en de havenstad Busan!
Rondreizen > Rondreizen Zuid-Korea

Rondreizen Zuid-Korea