Groepsreizen IJsland

Landschap IJsland

Ontdek magisch IJsland tijdens een verrassende groepsreis

Onze groepsreizen ‘Hoogtepunten van IJsland’ en ‘IJsland Compleet’ nemen u mee op avontuurlijke rondreizen naar de meest bekende nationale parken, de Golden Circle, uitgestrekte landschappen, watervallen en mooie kustroutes. De vele gletsjers, maanlandschappen en niet te vergeten de natuurlijke warmwaterbronnen waarin gezwommen kan worden zoals de Blue Lagoon. Sluit de groepsreis af met een stadswandeling door Reykjavik en verken de mooie bezienswaardigheden.

De mooiste bezienswaardigheden van IJsland

Een groepsrondreis door IJsland is een reis vol leuke, bekende en minder bekende bezienswaardigheden die iedereen een keer moet ervaren. Naast de Golden Circle, de geisers, gletsjers en nationale parken zijn ook het schitterende Landmannalaugar, de beroemde ringweg, de Westfjorden en het schiereiland Snæfellsnes een bezoekje méér dan waard. Zie tijdens een groepsreis IJsland een deel van IJsland dat maar weinig bezoekers te zien krijgen!

Beleef alle hoogtepunten van IJsland met NRV

Denkt u erover na om een mooie rondreis langs de mooiste plekken in IJsland te maken? Boek dan nu uw zorgeloze groepsreis met NRV naar IJsland tegen de beste prijs en bezoek alle hoogtepunten van dit fantastische land! Ook is het mogelijk om met één van onze individuele rondreizen IJsland het prachtige land met uw eigen reisgezelschap te ontdekken. In IJsland reist u tijdens de groepsreis met een Nederlandssprekende reisbegeleider die veel ervaring heeft op deze bestemming. Bekijk nu ons aanbod rondreizen IJsland.
Rondreizen > Rondreizen IJsland > Groepsreizen IJsland