Privéreizen - Slovenië

Bledmeer
Wijngaarden
Vintgar Klamm
Ljubljana
Bohinj meer

Met de auto op reis door veelzijdig Slovenië

Wilt u graag een autorondreis door Slovenië maken waarbij alles voor u geregeld is? Dan biedt onze fly drive reis door veelzijdig Kroatië en Slovenië uitkomst. Tijdens onze 15-daagse hotelreis maakt u kennis met alle hoogtepunten van beide bestemmingen. Als u een echte natuurliefhebber bent, mag een individuele rondreis door Slovenië met de auto zeker niet op uw lijstje ontbreken. Het is een heerlijke combinatie van cultuur en natuur waarbij genoeg ruimte is voor sportieve activiteiten, zoals een adembenemende wandeling door de Vintgar-kloof of rondom het Meer van Bled. Geniet u van wandelen en wilt u graag veel zien in een korte tijd? Dan is dit een reis die u zeker wilt maken.

Diverse bezienswaardigheden tijdens uw individuele rondreis door Slovenië

Tijdens onze privéreis door Slovenië gaat u zelf op pad met uw eigen auto of met een huurauto die NRV voor u regelt. Dit geeft u een gevoel van vrijheid, terwijl toch alles voor u geregeld is. Zo kunt u onbezorgd genieten van alle bestemmingen in Slovenië. Spendeer de halve dag bijvoorbeeld in het Triglav Nationaal Park. Dit park is gelegen in de Julische Alpen en biedt diverse activiteiten en wandelroutes voor elk niveau wandelaar. In het park vindt u onder andere het Meer van Bohinj. Dit meer is kraakhelder en leent zich dan ook uitstekend voor een frisse duik of een mooie kanotocht. Bent u een fan van geschiedenis? Ook dan is deze individuele rondreis door Slovenië geschikt. U bezoekt bijvoorbeeld het Predjama kasteel en de eeuwenoude grotten van Postojna. Hier rijdt u met een treintje doorheen! U zult versteld staan van de veelzijdigheid van deze reis door Slovenië.

Kies voor Slovenië op basis van eigen vervoer of voor een fly drive vakantie

Rijdt u het liefst met uw eigen auto door het zonovergoten Kroatië en Slovenië? Dan kiest u voor onze reis op basis van eigen vervoer. Zoals u gewend bent van NRV, regelen wij de rondreis, excursies en de accommodaties. U kunt ook kiezen voor een fly drive reis door Slovenië. In dat geval vliegt u naar Lovran en haalt u hier uw huurauto op. Aan het einde van uw 15-daagse reis door veelzijdig Kroatië en Slovenië levert u de huurauto in op de luchthaven van Poreč en vliegt u vanuit daar terug naar Nederland. Bekijk nu ons aanbod rondreizen door Slovenië en maak een onvergetelijke reis!

Rondreizen > Rondreizen Slovenië > Privéreizen - Slovenië