Twaalf Apostelen
Sydney
Uluru
Blue Mountains
Fraser Island
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Rondreis Australië: levendige steden en bijzondere nationale parken

Struin door de wereldsteden Sydney en Melbourne. De perfecte mix van fijne stranden, drukke straatjes, gezellige pleintjes, boeiende bezienswaardigheden, toprestaurants en fascinerende musea. Sydney is voorzien van eindeloos veel natuur, in de omgeving vindt u de indrukwekkende rotsformaties van Blue Mountains Nationaal Park. Dit is één van de vele hoogtepunten die u tijdens de rondreizen Australië zult ontdekken. Melbourne staat ook wel bekend als dé kunst- en cultuurhoofdstad van Australië. Op bijna iedere hoek van de straat vindt u prachtige kunst. Uiteraard nemen wij u tijdens de reis mee naar nog meer steden waar u uw ogen uit zult kijken! Even ontsnappen uit de drukte en wandelen door de nationale parken van Australië. Grampians Nationaal Park is een overvloed aan avontuur, landschappen en dieren in het wild. Reist u binnenkort met ons mee?

Spectaculaire hoogtepunten tijdens een afwisselende reis

De spectaculaire Great Ocean Road langs de zuidwestkust van Victoria staat bekend als ‘s werelds mooiste kustroute. Onze rondreizen nemen u mee door de slingerende wegen, steile kliffen en het groene landschap. Onderweg komt u langs bijzondere natuurverschijnselen waaronder de Twaalf Apostelen. De rij van rotsen zijn van zandkalksteen en steken voor het Port Campbell National Park uit op zee. Met een lengte van 123 kilometer is Fraser Island het grootste zandeiland ter wereld en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het bezoeken van dit afwisselende landschap van mangrovebossen, tropische regenwouden en moerassen maakt uw rondreis een bijzondere ervaring.

Reizen naar Australië voor de beste prijs

Uit onze eigen reiservaringen weten we dat een rondreis door Australië heel goed te combineren is met een rondreis door Nieuw-Zeeland. We laten u kennismaken met de hoogtepunten van deze landen waarbij u versteld zult staan van al het moois. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen door Australië te reizen met onze groepsreis ‘Australië Compleet’ of met onze groepsreis ‘Hoogtepunten van Australië’. De keuze is geheel aan u! Voor welke reis u ook kiest, u zult gegarandeerd genieten van een heerlijke vakantie. Kijk snel bij onze rondreizen Australië voor het hele aanbod!
Rondreizen > Rondreizen Australië

Rondreizen Australië

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis