Twaalf Apostelen
Sydney
Uluru
Blue Mountains
Fraser Island

Rondreis Australië: levendige steden en bijzondere nationale parken

Struin door de wereldsteden Sydney en Melbourne. De perfecte mix van fijne stranden, drukke straatjes, gezellige pleintjes, spectaculaire bezienswaardigheden, toprestaurants en fascinerende musea. Sydney is voorzien van eindeloos veel natuur, in de omgeving vindt u de indrukwekkende rotsformaties van Blue Mountains Nationaal Park. Dit is één van de vele hoogtepunten die u tijdens de rondreizen Australië zult ontdekken. Melbourne staat ook wel bekend als dé kunst- en cultuurhoofdstad van Australië. Op bijna iedere hoek van de straat vindt u prachtige kunst. Uiteraard nemen wij u tijdens de reis mee naar nog meer steden waar u uw ogen uit zult kijken! Even ontsnappen uit de drukte en wandelen door de nationale parken van Australië. Grampians Nationaal Park is een overvloed aan avontuur, landschappen en dieren in het wild. Reist u binnenkort met ons mee?

Spectaculaire bezienswaardigheden in Australië

De indrukwekkende Great Ocean Road langs de zuidwestkust van Victoria staat bekend als ‘s werelds mooiste kustroute. Onze rondreizen Australië nemen u mee door de slingerende wegen, steile kliffen en het groene landschap. Onderweg komt u langs bijzondere natuurverschijnselen waaronder de Twaalf Apostelen. De rij van rotsen zijn van zandkalksteen en steken voor het Port Campbell National Park uit op zee. Met een lengte van 123 kilometer is Fraser Island het grootste zandeiland ter wereld en staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Het bezoeken van dit afwisselende landschap van mangrovebossen, tropische regenwouden en moerassen maakt uw rondreis Australië een bijzondere ervaring.

Reizen naar Australië voor de beste prijs

Uit onze eigen reiservaringen weten we dat een rondreis door Australië heel goed te combineren is met een rondreis door Nieuw-Zeeland. We laten u kennismaken met de beste bezienswaardigheden van deze landen waarbij u versteld zult staan van al het moois. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen door Australië te reizen met onze afwisselende groepsreizen. De keuze is geheel aan u. Voor welke reis u ook kiest, u zult gegarandeerd genieten van een heerlijke rondreis wat zal voelen als een vakantie door onder andere de fijne stranden en mooie rustgevende plekken waar u heen reist. Kijk snel bij onze rondreizen Australië voor het hele aanbod! Meer inspiratie nodig over deze bestemming? Bekijk dan onze inspiratie pagina over Australië
Rondreizen > Rondreizen Australië

Rondreizen Australië