Privéreizen Griekenland

Griekenland Santorini

Ontdek het oude Griekenland en meer tijdens een privéreis Griekenland

Een individuele rondreis door Griekenland staat gelijk aan een constante reis door de tijd. Wandel door de prachtige natuur en ga op zoek naar de unieke monumenten en archeologische vindplaatsen die Griekenland rijk is: bezoek archipels, leer de stranden en bergen kennen en geniet van het adembenemende landschap. Maak samen met NRV een individuele rondreis door het prachtige Griekenland, een bestemming die het hele jaar door te bezoeken is! Maak kennis met de geschiedenis, ontdek prachtige stranden en beleef Griekse avonden uiteraard met heerlijk eten. Beleef, ontdek en geniet van Griekenland tijdens een van onze individuele reizen!

Een bezoek aan Athene tijdens uw individuele rondreis Griekenland

Tijdens uw individuele rondreis door Griekenland mag een bezoek aan het indrukwekkende Athene niet ontbreken! De geschiedenis van Athene strekt zich uit over meer dan 3000 jaar. De stad bloeide tijdens de klassieke oudheid en was de geboorteplaats van Socrates, Pericles en Sophocles. De stad staat bekend om zijn archeologische ruïnes en monumenten, maar Athene is meer dan alleen een overblijfsel van het glorieuze verleden. Het is tegenwoordig een bruisende en moderne hoofdstad en de thuisbasis van enkele van de belangrijkste toeristische attracties van het land. Athene is absoluut een bezoek waard – voor zowel cultuur, geschiedenis en heerlijk eten – tijdens uw individuele rondreis door Griekenland!

Mooiste routes Peloponnesos

De mooiste routes door Peloponnesos hebben wij met zorg samengesteld. Het schiereiland aan de zuidkust van het Griekse vasteland is een populaire plek vanwege de prachtige kustplaatsen, natuurgebieden, stranden en sfeervolle dorpjes. Het is het meest veelzijdige stukje van Griekenland. Het district heeft een zeer rijke geschiedenis. Ontdek alle hoogtepunten van Peloponnesos en relax daarna aan de fijne zandstranden voor een ultiem vakantiegevoel. Beleef een rondreis Griekenland en ervaar zelf waarom de Peloponnesos niet mag ontbreken tijdens uw rondreis.

Voordelige individuele rondreizen naar Griekenland met NRV

Griekenland is een fantastisch land om tijdens een individuele rondreis te bezoeken en misschien ook wel een van de mooiste gebieden van Europa. Met zijn iconische Griekse eilanden, lange geschiedenis en het heerlijke Griekse eten, zijn er letterlijk duizenden van de beste plekken in Griekenland om te bezoeken. Tijdens onze voordelige individuele rondreizen naar Griekenland laten wij u graag kennismaken met dit prachtige land. Onze individuele rondreizen naar Griekenland hebben drie dingen met elkaar gemeen: flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs. Bekijk onze rondreizen naar Griekenland en ontdek – samen met NRV – deze parel van Europa!

Rondreizen > Rondreizen Griekenland > Privéreizen Griekenland