Groepsreizen Costa Rica

Costa Rica Vulkaan

Ongerepte natuur tijdens uw groepsreis Costa Rica

Natuur, natuur en nog eens natuur: Welkom in Costa Rica! Natuur schrijf je met een hoofdletter in Costa Rica. In geen ander land is die natuur zo overweldigend en tegelijkertijd zo toegankelijk. Vulkanen, tropische regenwouden, prachtige stranden en een ongekend rijk dieren- en plantenleven. In Costa Rica zit u op de eerste rij om het allemaal te zien en te beleven. Geen ander land heeft die overweldigende natuur zo toegankelijk gemaakt en zo goed beschermd. Onze groepsreis staat garant voor een fantastische ervaring en onze reisspecialisten helpen u graag bij al uw vragen en het boeken van uw rondreis door Costa Rica!

De mooiste bezienswaardigheden van Costa Rica

Eenmaal aangekomen in de hoofdstad van Costa Rica – San José – begint uw ontdekkingstocht langs alle bekende én onbekende parels van Costa Rica. Wandel in Monteverde over de beroemde hangbruggen en bewonder vanuit de toppen alle mooie en bijzondere vogels van Costa Rica. In de omgeving van La Fortuna kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Arenal vulkaan. De Arenal vulkaan was één van de meest actieve vulkanen ter wereld, maar is sinds oktober 2010 weer in een rustfase belandt. De vulkaan is één van de meest populaire bezienswaardigheden van Costa Rica. Ook bezoekt u een relatief verborgen parel: het natuurgebied Rincón de la Vieja. Wandel in dit natuurpark langs de zwavelmeren, neem een duik in de thermale baden of een heerlijke douche onder één van de vele watervallen.

Costa Rica op zijn mooist in het Tortuguero Nationaal Park

Eén van de grootste schatten van Costa Rica is het Tortuguero Nationaal Park. Dit nationale park staat bekend om de vele schildpadden, maar er is nog zoveel meer te zien! Ongetwijfeld staat u versteld van al het moois dat dit nationale park te bieden heeft. Midden in de jungle ontdekt u luiaards, apen en een grote verscheidenheid aan vogels. U maakt onder begeleiding van een gids een boottocht langs de mangrovebossen en een wandeling door de het tropisch regenwoud. Ontdek de jungle van het Tortuguero National Park en ga op zoek naar alle geheimen van deze jungle. In de verte hoort u ineens de schreeuw van een brulaap en ziet u daar tussen het groen ook wat bewegen?

Ontdek alle hoogtepunten met onze groepsreis naar Costa Rica

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige rondreis langs de mooiste plekken in Costa Rica? Boek dan nu Costa Rica groepsreizen tegen de beste prijs en bezoek alle hoogtepunten van deze parel in Midden-Amerika! Ook is het mogelijk met één van onze individuele rondreizen Costa Rica om het prachtige land met uw eigen reisgezelschap te ontdekken. Wilt u nog meer flexibiliteit? Kijk dan bij zelf samenstellen voor Costa Rica waar u uw rondreis volledig ‘op maat’ kunt samenstellen. Of u nu met onze groepsreis, privéreis of zelf naar Costa Rica gaat: laat u verrassen door al het moois!

Rondreizen > Rondreizen Costa Rica > Groepsreizen Costa Rica