Bledmeer
Wijngaarden
Vintgar Klamm
Ljubljana
Bohinj meer

Een rondreis door de prachtige natuur van Slovenië

Laat u verrassen door de vele natuur die Slovenië rijk is. Bent u een echte liefhebber van wandelen en houdt u van de rust die de natuur biedt? Dan is Slovenië dé bestemming voor u. Een rondreis door Slovenië laat u kennismaken met de overweldigende bossen, waanzinnige watervallen en sprookjesachtige meren en eilanden. Zo bezoekt u tijdens de rondreis in Slovenië onder andere het bekende Meer van Bled en kunt u een sportieve hike maken door de prachtige Vintgar-kloof. Tevens reist u terug in de tijd door een bezoek te brengen aan het imposante kasteel van Postojna, dat voor de helft in een rotsformatie gelegen is. Er is genoeg te beleven!

Met de auto het prachtige landschap van Slovenië ontdekken

Tijdens een rondreis door Slovenië met de auto, zult u in een korte tijd veel indrukken opdoen van dit prachtige land. Deze reis naar Slovenië is een mooie afwisseling van diverse bezienswaardigheden en activiteiten. Naast de overweldigende natuur geniet u ook van de gezelligheid die in de stad Ljubljana heerst, waarna u weer tot rust komt in uw accommodatie bij het Meer van Bled. Bij een bezoek aan dit meer kan de traditionele Bled Cream Cake natuurlijk niet ontbreken. Houdt u van sportieve activiteiten tijdens uw rondreis door Slovenië? Dan bieden het Triglav Nationaal Park en het Meer van Bohinj genoeg mogelijkheden voor wandelingen, kanotochten én natuurlijk voor een frisse duik.

De combinatie van Slovenië en Kroatië in één rondreis

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de Balkan te bieden heeft? Kies dan voor een rondreis met de auto door Slovenië en Kroatië. Deze allesomvattende rondreis geeft u een compleet beeld van deze prachtige landen. Tevens biedt NRV – dé rondreisspecialist van Slovenië – een totaalpakket. Wij verzorgen uw reis tot in de puntjes, waardoor u zorgeloos kunt genieten van de vakantie naar Slovenië. Ook verblijft u natuurlijk in comfortabele hotels en heeft u genoeg tijd om elke plek volledig te ontdekken. Bekijk nu ons aanbod privéreizen en laat u verrassen!

Rondreizen > Rondreizen Slovenië

Rondreizen Slovenië