Groepsreizen Egypte

Vallei der Koningen
Tempel van Karnak
Sfinx van Gizeh
Nubische bevolking
Nijlcruise
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Bijzondere reis naar Egypte: geniet van een Luxe Nijlcruise

De belangrijkste bezienswaardigheden van Egypte ontdekt u met een groepsreis van NRV. Denk daarbij aan de wereldberoemde piramides van Gizeh, eeuwenoude tempels in de Vallei der Koningen en om uw reis compleet te maken, bieden onze groepsreizen ook een luxe 5-sterren Nijlcruise aan. Dit is één van de langste rivieren ter wereld en u zult hier een aantal nachten verblijven en diverse dagtrips maken langs mooie plekken en culturele hoogtepunten. Ga mee met onze avontuurlijke groepsreizen en reis over de Nijl in stijl!

Een Egypte vakantie is meer dan alleen een strandvakantie en biedt plezier voor het hele gezin

Wij bieden rondreizen naar Egypte aan die erg afwisselend zijn én u kunt zelfs kiezen in wat voor soort reis u interesse heeft. Naast onze strandvakanties Egypte, bieden wij namelijk ook familierondreizen aan. Onze individuele rondreis naar Egypte ‘Ontrafel de geheimen van de Farao in Egypte’ is zeer geschikt voor het hele gezin, vanwege de kindvriendelijke hotels en activiteiten. Deze reis sluit u af met fijne stranddagen. En voor wie dacht dat Egypte alleen voor strandvakanties was, heeft het mis. Een reis naar egypte zit vol inspiratie en u ontdekt alle hoogtepunten zoals wereldberoemde piramides, tempels, koningsgraven, en u kunt de onderwaterwereld bewonderen. Er is zoveel moois om te zien in Egypte!

Ontdek de voordelen van een groepsreis Egypte met NRV

Boeken bij NRV betekent profiteren van vele voordelen en acties. Een groepsrondreis Egypte bij NRV zit niet alleen vol met de leukste excursies en bezienswaardigheden, maar is ook nog eens extra voordelig tijdens onze kortingsacties. Daarnaast bent u verzekerd van een onvergetelijke reis met populaire activiteiten en goed beoordeelde accommodaties. Bij onze groepsreizen is het mogelijk om extra's bij te boeken, waardoor de reis nog meer op maat te maken is. Bent u benieuwd naar nóg meer aanbod rondreizen Egypte? Kijk dan ook zeker bij onze individuele rondreizen voor meer reizen naar Egypte.

Rondreizen > Rondreizen Egypte > Groepsreizen Egypte
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis