Privéreizen Chili

San Pedro de Atacama
Torres del Paine Nationaal Park
Puerto Natales
Santiago de Chile
Merengebied, Puerto Varas

Privéreis Chili: paradijs van diversiteit

Er zijn weinig landen in Zuid-Amerika die zo veelzijdig zijn als Chili. Chili kent een verrassende diversiteit aan landschappen; van het merengebied tot gletsjers en van stranden tot aan besneeuwde toppen. Het land biedt van alles! Daarnaast is Chili één van de veiligste landen in Zuid-Amerika en voelen mensen zich tijdens een vakantie in Chili welkom door de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale inwoners. Chili is een paradijs voor wandel- en outdoor liefhebbers. Vergeet tijdens een vakantie in Chili uw wandelschoenen niet, want tijdens een bezoek in het beroemde park Torres del Paine kunt u prachtig wandelen. Ondanks Chili een steeds populairdere bestemming wordt voor groeps- en privéreizen, vindt u hier ook nog veel rust.

Nationale parken in Chili

De natuur in Chili is erg gevarieerd. Beleef spectaculaire natuurgebieden en nationale parken in Chili met onze rondreizen die u alle highlights laten zien. Ga op dagexcursie naar het Torres del Paine Nationaal Park, wat 2013 op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Het gebied is in de zomer vooral geliefd bij wandelaars op een van de uitgezette routes. Wandel ook door het schitterende Los Glaciares Nationaal Park, een betoverend gebied waar u uw ogen uit zult kijken, met ruwe uitstekende bergen en talloze ijsmeren. De natuur in Chili ontdekt u met onze rondreizen. Van nationale parken tot gletsjers en woestijnen.

De beste privéreizen Chili deals

Zorgeloos op reis gaan met een goedkope privérondreis van NRV, dat klinkt héérlijk! Bij ons is het mogelijk om te genieten van een goed georganiseerde en complete rondreis door Chili voor de laagste prijs. Bovendien ontdekt u meer met de privéreizen van NRV. Onze enthousiaste reisspecialisten hebben namelijk met veel plezier verschillende reizen door Chili speciaal voor u samengesteld. Ontspan, geniet en ga mee met een rondreis in Chili.
Rondreizen > Rondreizen Chili > Privéreizen Chili