Gergeti
Uplistsikhe
Sighnaghi
Upper Svaneti
gedroogd fruit Tbilisi

Rondreis Georgië: ontdek alle hoogtepunten

Reis met ons mee naar het meest gastvrije land van de Kaukasus: Georgië! Een rondreis Georgië zal u verrassen, want het is misschien niet het eerste land in Europa wat voor u op het lijstje staat - maar zeker wel een mooie bestemming om te gaan verkennen. De heuvelachtige landschappen zijn perfect voor een fotomoment of wat dacht u van de idyllische dorpen? Onderweg proeft u de bijzondere lokale keuken, waarbij u ook heerlijke wijnen mag ontdekken. Ontdek de veelzijdigheid van Georgië!

Bezienswaardigheden Georgië

Met een rondreis Georgië ontdek u alle bezienswaardigheden, hoogtepunten en mooie plekjes van het land. Van historisch én modern Tbilisi tot wijnregio Kakheti en van de adembenemende militaire snelweg tot aan de imposante grotstad Vardzi. De hoofdstad van Georgië, Tbilisi biedt lekker eten, goede wijn en mooie architectuur. Ontdek allerlei schatten in de gastvrije hoofdstad. De beroemde grotstad Vardzia een indrukwekkend hoogtepunt. Het complexe grottenstelsel, bestaande uit meer dan 400 kamers, 13 kerken en 25 wijnkelders is werkelijk gigantisch! Georgië zal uw hart veroveren…

Beleef Georgië samen met NRV rondreizen

Georgië ontdekken doet u samen met NRV rondreizen. Zelf op pad gaan én alle vrijheid ervaren tijdens een rondreis van NRV, dat is toch wat u wilt? Onderweg stoppen langs mooie plekken in Georgië, zoals wijnregio’s, oude steden en knusse dorpen. Een rondreis Georgië is pas écht een reis om nooit te vergeten. Ontdek nu ons aanbod groepsreizen Georgië.
Rondreizen > Rondreizen Georgië

Rondreizen Georgië