Portugal Sintra

Rondreis Portugal: bijzondere wandelroutes en culturele hoogtepunten

Schitterende natuur, historische gebouwen, pittoreske stadjes en het land van de port. Ontdek de wonderen van Portugal en leer alles over de kastelen en kloosters. Tijdens een rondreis ontdekt u de Portugese cultuur in onder andere het bruisende Lissabon en proeft u de beste portwijn langs de Douro in Porto. Maak kennis met de geschiedenis en de gastvrije bevolking die u graag betrekt bij de Portugese cultuur. Ga voor de individuele rondreis ‘De Algarve, Évora & Lissabon’ of ga mee op onze inspirerende groepsreis ‘Het Mooiste van Madeira’. Een vakantie Portugal is betoverend!

Mooie natuurgebieden en wandelingen langs levadas

Het gevarieerde landschap en het fijne klimaat in Portugal nodigt uit voor een wandeling langs de bergen, heuvels, rivieren, watervallen en lagunes. Ontdek tijdens een rondreis Portugal de verschillende natuurgebieden zoals De Serra da Estrela, met meer dan genoeg mooie uitzichtpunten en bezoek de indrukwekkende, steile kliffen van Cabo de Sines. Op het eiland Madeira moet u een keer geweest zijn. Het staat bekend als één van de mooiste plaatsen ter wereld om te wandelen. Beleef avontuurlijke routes langs de kilometerslange irrigatiekanalen die levadas worden genoemd.

Avontuurlijke highlights en leuke must-sees

Er zijn tal van mooie bezienswaardigheden in het veelzijdige Portugal. De populaire tram in Lissabon brengt u langs diverse hoogtepunten in de stad. Niet bang voor hoogte? Neem dan de kabelbaan op Madeira en ervaar het prachtige eiland van bovenaf. De kabelbaan eindigt in de hoofdstad Funchal, waar u kunt neerstrijken op een terras of een wandeling kunt maken langs de kust. Ook kunt u leuke bezienswaardigheden opzoeken, street art bekijken in de smalle straatjes van Funchal, de bekendste kleurrijke markt Mercado Dos Lavradores ontdekken en het traditionele drankje poncha proberen.

Voordelige rondreizen Portugal

Wanneer u kiest voor een compleet georganiseerde rondreis Portugal van NRV, kiest u voor een compleet zorgeloze rondreis voor de meest voordelige prijs. Ontdek daarom direct ons aanbod groepsreizen Portugal en privereizen Portugal. U kiest voor veel vrijheid, flexibiliteit en de mogelijkheid om uw rondreis extra bijzonder te maken door de verschillende verlengopties en upgrades.
Rondreizen > Rondreizen Portugal

Rondreizen Portugal