Nieuw-Zeeland Franz Josef gletsjer

Rondreis Nieuw-Zeeland: indrukwekkende steden en natuurverschijnselen

Droomt u van een inspirerende rondreis Nieuw-Zeeland langs de mooiste plekken en vindt u het ook leuk om zelf op ontdekkingstocht te gaan? Tijdens een vakantie Nieuw-Zeeland bezoekt u de steden Auckland, Rotorua, Wellington en Christchurch. Deze steden bevatten veel cultuur, bezienswaardigheden en natuurgebieden. Beleef het Kuirau Park met geothermische activiteit en ga mee naar één van de meest toegankelijke gletsjers ter wereld: Franz Josef. Nieuw-Zeeland beschikt over vele natuurlijke hoogtepunten waaronder Lake Tekapo. Het meer heeft helder, turquoise water en wordt omringd door bergen.

Nationale parken, grottenstelsels en Lord of the Rings

Nieuw-Zeeland kent vele indrukwekkende nationale parken. Tongariro Nationaal Park is de thuisbasis van drie actieve vulkanische bergen en adembenemende landschappen. Met zijn uitgestrekte weides, enkele van de beste wandelroutes ter wereld en onvergetelijk veel wonderen is dit park de perfecte uitvalsbasis voor een mooi avontuur. Tongariro Nationaal Park is het oudste nationale park van Nieuw-Zeeland en diende als decor voor vele films zoals Lord of the Rings. Hier ziet u hoge bergtoppen en roodbruin gesteente in contrast met de felblauwe meren. Met NRV beleeft u een unieke ervaring in de Waitomo-grotten waar u nog lang over zult dromen. Onder de groene heuvels van Waitomo, ligt een uniek stelsel aan grotten. De kalksteenformaties, ondergrondse rivier en stalagmieten en stalactieten kunt u van dichtbij bewonderen.

Voordelige, avontuurlijke en unieke reizen naar Nieuw-Zeeland

Bij NRV hebben we niet alleen afwisselende, uitgebalanceerde programma’s en altijd de beste prijs – we weten ook hoezeer u onze flexibele keuzemogelijkheden waardeert. Daarom hebben wij de optie om Nieuw-Zeeland en Australië te combineren. Hierbij geniet u met de groepsreis ‘Het Beste van Australië & Nieuw-Zeeland’ nog meer van onze rondreizen en maakt u kennis met de hoogtepunten van beide landen. Wilt u meer weten van onze rondreizen Nieuw-Zeeland? Onze reisspecialisten geven u met veel plezier informatie over onze rondreizen! Meer inspiratie nodig over deze bestemming? Bekijk dan onze inspiratie pagina over Nieuw-Zeeland
Rondreizen > Rondreizen Nieuw-Zeeland

Rondreizen Nieuw-Zeeland