Rondreizen in Oceanië

Twaalf Apostelen

Ongerepte natuur en bijzondere kustroutes tijdens een rondreis Oceanië

Oceanië beschikt over ontzettend veel natuurparken. Tijdens uw reis komt u langs indrukwekkende natuur, waaronder de Franz Josef gletsjer in Nieuw-Zeeland. En wat dacht u van inheemse dieren spotten? Door de ongerepte natuur in Oceanië kunt u wel uren dwalen... Tevens beschikt Oceanië over populaire kustroutes met kronkelende wegen en bijzondere uitzichten, waaronder de Great Ocean Road in Australië. Hier moet u wel eens gereden hebben! Oceanië verkennen én alle hoogtepunten zien kan niet beter dan met een rondreis van NRV.

Een reis door het prachtige Oceanië is adembenemend

Een rondreis Oceanië: duizelingwekkende steden opzoeken als Melbourne, Cairns, Wellington en Darwin tot de pracht van de natuur bewonderen in Abel Tasman Nationaal Park en Werelderfgoed Uluru-Kata Tjuta Nationaal Park. Wij nemen u graag mee naar de Aboriginal cultuur in Australië en de wonderschone natuur met bijzondere vergezichten. En uiteraard ook het land van de ‘Kiwi’, Nieuw-Zeelanders hebben zichzelf vernoemd naar deze vogel. Wie weet spot u deze vogel tijdens uw rondreis! Boek die geweldige groepsreis naar Oceanië en zie met eigen ogen hoe ongelooflijk mooi deze landen zijn.

De ideale mix van avontuur en ontspanning in Australië en Nieuw-Zeeland

Australië staat bekend als het land van de oneindige avonturen. De surfcultuur, ontelbare bezienswaardigheden, relaxte sfeer en de vriendelijke mensen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ontsnap even aan de drukte en geniet van een koud drankje bij Bondi Beach. Wie Nieuw-Zeeland zegt, denkt direct aan het subtropische klimaat, de schitterende baaien en onbewoonde eilanden. Verken de ongerepte natuur van Oceanië en geniet van onze rondreizen met de ultieme afwisseling tussen avontuur en ontspanning. Boek onze geweldige combinatie reis ‘Het Beste van Australië & Nieuw-Zeeland’. Bovendien, met ons aanbod aan rondreizen Oceanië is er voor iedereen een geschikte reis.