Groepsreizen Japan

Japan herfstseizoen Mount Fuji

Rondreis Japan: Ervaar een fascinerende cultuur

Japan is het land van bijzondere gewoontes en een indrukwekkende cultuur. Van hypermoderne miljoenensteden tot authentieke Japanse dorpjes. Een rondreis Japan is vol contrasten en verrassingen. Als rondreisspecialist verstaan wij gelukkig bij NRV de kunst van het afwisselen en uitbalanceren. Uiteraard ook in Japan. Zo nemen wij u graag mee naar de Japanse drukte in Tokyo, maar ook naar de prachtige natuur rondom Mount Fuji. Japan valt onmogelijk in enkele woorden te beschrijven, maar u kunt Japan het best zelf ervaren!

De mooiste bezienswaardigheden van Japan

Eenmaal uit het vliegtuig gestapt waant u zich direct in een andere wereld. Onze groepsreis begint in Tokyo - de hoofdstad van Japan. Na een aantal dagen in Tokyo reizen wij per hypermoderne hogesnelheidstrein verder door Japan. Wij bezoeken de Grote Boeddha in Kamakura, een saké brouwerij in Nikko en de knalrode Torii gate op het eiland Miyajima. Ook maakt u tijdens uw rondreis Japan kennis met de Japanse cultuur, gewoonten en gebruiken. Ontdek de eeuwenoude Japanse theeceremonies, neem een vulkanisch verwarmd bad in een onsen of eet een authentiek gerecht in een Japanse izakaya.

Ontdek de Japanse cultuur en natuur in Tokyo

Ontdek de bijzondere en aparte Japanse cultuur in Tokyo. De Japanse bevolking verwelkomt u met open armen en leert u graag van alles over de eeuwenoude cultuur en fascinerende tradities. Zo kunt u tijdens uw rondreis in Tokyo kennismaken met geisha’s, theeceremonies en sake. Ook voor de natuur is een bezoek aan Tokyo absoluut de moeite waard. Er zijn vele mooie parken en tuinen in Tokyo waar u heerlijk tot rust kunt komen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Meiji tempel en bos, het keizerlijk paleis en park of de prachtige Hamarikyu tuin.

Ontdek alle hoogtepunten met onze groepsreis naar Japan

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige rondreis langs de mooiste plekken in Japan? Ga dan mee met NRV op reis naar Japan. Mede door onze jarenlange ervaring als reisspecialist, kunnen we u als reiziger zeer complete rondreizen Japan aanbieden. Boek nu uw zorgeloze groepsreis met NRV naar Japan tegen de beste prijs en bezoek alle hoogtepunten in het land van de rijzende zon! Heeft u nog vragen over onze groepsreizen Japan? Onze reisspecialisten staan klaar om al uw vragen over onze rondreizen Japan te beantwoorden!

Rondreizen > Rondreizen Japan > Groepsreizen Japan