Privéreizen Argentinië

Buenos Aires
Iguazú watervallen
Península Valdés
Perito Moreno
Purmamarca
Bariloche
Ushuaia

Veelzijdige rondreizen in Argentinië

Ontdek nu het geboorteland van Koningin Máxima! De privéreizen van NRV in Argentinië zijn veelzijdige rondreizen naar Argentinië waarbij u niet alleen alle hoogtepunten van dit land bezoekt, maar ook de verborgen parels. Maak met uw eigen reisgezelschap kennis met de natuur, cultuur en bevolking van Argentinië en geniet van een ontspannen sfeer tijdens uw rondreis. Kunt u niet genoeg krijgen van Argentinië? Dat is bij NRV geen probleem, want bij ons kun u uw rondreis met een aantal extra dagen in Buenos Aires verlengen!

De hoofdstad van Argentinië

Ontdek in Argentinië de bruisende hoofdstad Buenos Aires. Dans de Argentijnse tango, drink de nationale drank mate en eet een goede Argentijnse steak! Er zijn ook tal van interessante bezienswaardigheden in Buenos Aires. Zo is Catedral Metropolitana de Buenos Aires de oudste katholieke kerk van Buenos Aires en zeker de moeite waard om te bezoeken! Bewonder de Obelisk in de breedste straat ter wereld, de Avenida 9 de Julio en struin alle winkels in Galerias Pacifico af. Een aantal dagen heeft u zeker nodig om de schoonheid van deze Argentijnse hoofdstad te ontdekken!

De wonderschone natuur van Argentinië

Argentinië heeft naast Buenos Aires nog veel meer te bieden! U bezoekt samen met NRV de mooiste plekken in Argentinië en kunt u als natuurliefhebber genieten van de wonderschone natuur in Argentinië. De spectaculaire Iguazú watervallen zijn de grootste verzameling watervallen ter wereld en ongelofelijk mooi! Of ontdek de Argentijnse cultuur in de koloniale stad Salta. Een bezoek aan Patagonië in Zuid-Argentinië zult u ook zeker niet snel vergeten! Geniet hier van de ruige natuur van indrukwekkende gletsjers, prachtige bergen en de unieke flora en fauna. Ook Vuurland in Patagonië mag tijdens uw rondreis niet ontbreken!

Ontdek ook onze groepsreizen Argentinië

Reis met ons mee door Argentinië in Zuid-Amerika! Een groepsreis Argentinië staat garant voor een bijzondere reiservaring door de veelzijdigheid van het land. Samen een gezellige groep geniet u van al het moois dat Argentinië te bieden heeft. U profiteert ook bij deze reis van de voordelen die u van dé rondreisspecialist mag verwachten: een boeiende reisroute door het zuiden van Patagonië, een Nederlandssprekende reisbegeleider die al jaren in Argentinië woonachtig is en de vele optionele excursiemogelijkheden als een fietstocht door Buenos Aires, een minitrekking bij de Perito Moreno of een off-road avontuur in Vuurland. Een onvergetelijke ervaring!

Rondreizen > Rondreizen Argentinië > Privéreizen Argentinië