Vallei Glen Coe
Schotse ruit
Schotse Hooglanders
Edinburgh Castle
Beroemde 'North Coast 500' route

Rondreis Schotland: overweldigende natuur, vele kastelen en Schotse Hooglanden

Een rondreis Schotland is indrukwekkend én favoriet onder onze reizigers. Reis mee naar de vele dorpen, kastelen, lochs en de mooiste natuurgebieden en bezienswaardigheden. De populaire kustweg ‘North Coast 500’ is een bijzondere route die u eens gereden moet hebben. U kijkt uw ogen uit van de ongerepte natuur die u tegen zult komen. Een Schotland vakantie betekent genieten van vele hoogtepunten en écht het land van de lochs ontdekken. Het beroemde Loch Ness is een aanrader en het uitzicht wat onvergetelijk is…

Schotse Hooglanden zijn rijk aan natuur en cultuur

Misschien wel het hoogtepunt van uw rondreis Schotland - de Schotse Hooglanden. Het is één van de mooiste plekken in Schotland en daarom nemen wij u graag mee op rondreis. De Schotse hooglanden liggen in het verre noorden van Schotland. Dit gebied wordt ook gezien wildste gebieden van Europa. De Schotse Hooglanden zijn heuvelachtig en bevatten veel zogenaamde 'lochs'. Dus gaat u op vakantie naar Schotland? Dan is een bezoek aan de Schotse Hooglanden een must. Vergeet niet om het populaire Inverness te bezoeken om in de Schotse sferen te komen!

Schotland rondreis boeken

Staat een avontuurlijke rondreis Schotland al enige tijd op uw bucketlist? Ontdek deze prachtige bestemming met een combinatie van natuur, cultuur en avontuur. Een zorgeloze reis boekt u natuurlijk met NRV naar Schotland tegen de beste prijs om alle highlights in een fijn tempo te bezoeken. Ontdek de iconische Harry Potter filmlocaties en bezoek ook de middeleeuwse stad Edinburgh. Onze rondreizen Schotland zijn populair. Reist u binnenkort mee? Ontdek ook ons aanbod privéreizen Schotland.
Rondreizen > Rondreizen Schotland

Rondreizen Schotland