Privéreizen India

India banner

Individuele rondreis India: sfeervol, kleurrijk en mysterieus

Of u nu een nieuwe of terugkerende India-ganger bent: op uw individuele rondreis door India wilt u het kleurrijke India beleven op de manier die bij u past. Dat vinden wij, als ervaren rondreisspecialist, vanzelfsprekend. Daarom kunt u onze programma’s altijd flexibel aanpassen door uw rondreis te verlengen of te upgraden. Leg uzelf extra in de watten en kies bijvoorbeeld voor een luxer hotel of een langer verblijf. Ontdek ons aanbod individuele rondreizen India met onze verleng- en upgrademogelijkheden.

De hoogtepunten van Noord-India

Tijdens uw individuele rondreis door India kunt u ervoor kiezen om vooral Noord-India of Zuid-India te bezoeken. Kunt u niet kiezen? Dan kunt u van noord naar zuid reizen! In Noord-India kunt u gemakkelijk van hoogtepunt naar hoogtepunt reizen. Kijk uw ogen uit tijdens een bezoek aan het wereldwonder Taj Mahal. Ook de stad Jaipur met de roze gebouwen is een bezoek waard. In de buurt van Jaipur kunt u het indrukwekkende Amber fort bewonderen. Een stadstour door Delhi, de hoofdstad van India, is een leuk onderdeel van uw individuele rondreis door het noorden van India. Stap in een riksja en neem de geuren en kleuren van Delhi in u op. In Varanasi met de rivier de Heilige Ganges maakt u kennis met het hindoeïsme. Terwijl u een boottocht maakt op de Heilige Ganges hoort u het gezang van priesters en ziet u hoe pelgrims zich onderdompelen in het heilige water.

Ontdek Zuid-India

Op individuele rondreis door het zuiden van India kunt u genieten van schitterende tempels en prachtige natuur. Breng een bezoek aan Periyar Nationaal Park met wilde olifanten, wilde zwijnen en nog meer wilde dieren. Ontdek in het zuiden van India het ‘Venetië van het Oosten’, Alleppy. Alleppy wordt ook wel het ‘Venetië van het Oosten’ genoemd door de vele grachten en kanalen. Hier overnacht u in zogenoemde ‘houseboats’. Houseboats, kettuvallom, zijn boten die vroeger voor de handel werden gebruikt, maar tegenwoordig zijn het sfeervolle accommodaties. In Kovalam kunt u tot slot heerlijk ontspannen aan de kust. Hier overnacht u in een comfortabel hotel, maar u kunt er ook voor kiezen om een in nóg luxer superior hotel te overnachten. Bekijk hiervoor onze uniek upgrade- en verlengmogelijkheden. Maak uw rondreis nóg iets specialer en bezoek naast India ook Nepal met de prachtige bezienswaardigheden als de Kathmandu-vallei en het Phewa-meer.

Onvergetelijke reizen naar India

Bent u enthousiast geworden over onze rondreizen door India? Dat begrijpen we, wij zijn net zo enthousiast als u! Daarom vinden wij het belangrijk dat u kunt genieten van een zorgeloze en onvergetelijke reis. Heeft u vragen over uw favoriete individuele rondreis door India? Onze enthousiaste reisspecialisten beantwoorden graag al uw vragen. Reist u liever in een groep? Wij bieden ook groepsreizen door India aan.
Rondreizen > Rondreizen India > Privéreizen India