Privéreizen Laos

Luang Prabang
Vang Vieng
Kuang Si watervallen
Avondmarkt Luang Prabang

Individuele rondreis Laos: natuurrijke hoogtepunten

Waarom op individuele rondreis Laos? Het is misschien geen groot land, maar wel een relaxte bestemming vergeleken met andere landen zoals Thailand of Vietnam. Laos is de ideale combinatie van rust, ruimte, natuur en daarnaast is de bevolking is ook erg vriendelijk. Laos wordt vaak gecombineerd met Thailand en Cambodja. Maak een boottocht door de Majestueuze Mekong rivier of ga zelf op ontdekkingstocht. Met onze individuele rondreizen Laos kunt u alle kanten op. Tip: kies één van onze extra’s en maak de rondreis meer naar uw eigen smaak. Ga bijvoorbeeld naar de Kuang Si waterval. Hier kunt u fijn pootje baden in de koele waterpoelen. Door de schitterende ligging van de waterval is dit een heerlijke plek om even bij te komen alle indrukken.

De bezienswaardigheden van Laos

Laos is volgens onze kenners een paradijs voor Azië liefhebbers. Onze tips delen wij dan ook graag, want hier moet u eens geweest zijn. Maak een stadstour in de hoofdstad van Laos, Vientiane en bezoek de Pha That Luang, een indrukwekkende gouden tempel en het nationale symbool van Laos of de Patuxai, de Laotiaanse versie van de Arc de Triomphe. Wandel door de adembenemende natuur van de karstgebergte en proef de sterke, maar lekkere koffie van Laos. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan het in Vientiane, een openluchtmuseum met verzameling van grote en kleine religieuze beelden net buiten de stad. Ontdek samen met NRV alle bezienswaardigheden van Laos.

Laos vakantie 2 weken met NRV

Beleef een geweldige vakantie Laos met één van onze individuele rondreizen. Of u nu kiest voor een individuele rondreis in combinatie met Thailand of een reis Laos in combinatie met Thailand én Cambodja, u beleef met NRV een onvergetelijke ervaring. Bekijk onze rondreizen Laos voor 2 weken of langer en laat u verrassen. Meer weten over Laos? Bekijk alles over Laos en de beste reistijd Laos of vraag onze Reisspecialisten om advies. Zij helpen u graag verder!
Rondreizen > Rondreizen Laos > Privéreizen Laos