Groepsreizen Kroatië

Dubrovnik, een stad in het zuiden van Kroatië

Groepsreis Kroatië: mooie stranden, historische straatjes en verborgen schatten

Maak kennis met dit dromerige land en relax aan de prachtige stranden van Kroatië, loop door de smalle straatjes naar bekende plekken en verken unieke stukken van dit veelzijdige land. De stranden in Kroatië zijn vaak omgeven met mooie natuur, gezellige winkelstraatjes en leuke havens waar u kunt ronddwalen. Ook bieden verschillende steden heerlijke eettentjes, cafés, restaurants en lunchrooms. De lange kustlijn langs de Adriatische Zee biedt optimaal zon, zee en ontzettend veel strandplezier. Ga mee met onze groepsreis en ontdek zelf dit gastvrije land met gezellige pleinen en veel natuurschoon.

Ontdek de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van Kroatië

Wandel tijdens uw vakantie Kroatië door oude Romeinse straten, leer meer over de geschiedenis en proef de lekkerste delicatessen en wijnen. Slenter door historische en sfeervolle steden als Dubrovnik, Trogir en Šibenik. Deze steden zijn favoriet, de oude gebouwen, rotskliffen en mooie uitzichten zorgen voor een ultiem vakantiegevoel. De lokale gids zal al zijn kennis met u delen en u verrassen met de hoeveelheid bezienswaardigheden in de steden Dubrovnik, Zagreb en Rovinj. Een must see tijdens uw reis in Kroatië als u het ons vraagt!

Goedkope groepsreizen door Kroatië met NRV

Voor groepsrondreizen voor een lage prijs en last minute reizen bent u bij NRV aan het juiste adres. Bekijk onze groepsreizen Kroatië en maak kennis met het land van de schitterende strandjes en mooie natuurparken. Onze rondreizen Kroatië zijn met zorg voor u samengesteld en bieden gegarandeerd vele activiteiten en bezienswaardigheden. Heeft u al kennis genomen van de groepsreizen en wilt u meer weten over onze individuele rondreizen, kijk dan bij onze privéreizen Kroatië of neem contact op met onze reisspecialisten die u graag verder helpen.

Rondreizen > Rondreizen Kroatië > Groepsreizen Kroatië