Groepsreizen Malediven

Tropische eilanden
Paradijselijke witte stranden
Thulhagiri Eiland
Malediven
Noord Malé Atol

Een tropische zonvakantie naar het paradijselijke Malediven

Wegdromen bij het idee dat u op groepsreis gaat naar de Malediven is heerlijk ontspannend, maar een groepsreis Malediven is meer dan alleen ontspanning op de parelwitte zandstranden. Het staat bekend om de vele bungalows op het water, luxe resorts, kleurrijke vissen én het is één van de beste duik- en snorkellocaties in de wereld. De Malediven is een echte bucketlist bestemming, hier moet u eens geweest zijn. De beste vakantiekiekjes maakt u hier! Een groepsreis naar de Malediven combineren wij met Sri Lanka. Laat u informeren over onze groepsreizen Malediven en ontdek deze romantische vakantiebestemming.

De schitterende onderwaterwereld, bounty-stranden en luxe resorts

Malediven is een bestemming met idyllische eilanden omringd door blauwe lagunes, lange zandstranden en kleurrijke koraalriffen. Als u gek bent op duiken, snorkelen en zwemmen, dan is een Malediven vakantie dé perfecte plek waar u zich helemaal kunt uitleven. Als u toe bent aan wat ontspanning geniet u in een fijn strandstoeltje op één van de vele prachtige stranden. Met een Malediven groepsrondreis bezoekt u ook de hoofdstad Malé en na een lange dag vol activiteiten kunt u helemaal tot rust komen in de prettige resorts en hotels die wij voor u hebben uitgekozen.

De beste deals voor een rondreis naar de Malediven

Een groepsreis naar de Malediven is een absolute droomvakantie en onze reisspecialisten hebben met veel plezier de groepsreizen ‘Sri Lanka & Malediven’ en ‘Relaxt door Sri Lanka & de Malediven’ samengesteld. Na het zien van alle hoogtepunten van Sri Lanka is het natuurlijk tijd om uit te rusten op de heerlijke bounty-stranden van de Malediven. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod of wilt u liever op individuele rondreis naar de Malediven? Kijk dan bij onze rondreizen Malediven of bij de privereizen Malediven.
Rondreizen > Rondreizen Malediven > Groepsreizen Malediven