Landschap IJsland

Rondreis IJsland: fotogenieke plekken, het noorderlicht en opvallende natuur

Op rondreis door het bijzondere IJsland ontdekt u de spectaculaire landschappen. Bijvoorbeeld de enorme drijvende ijsbergen bij de Jökulsárlón-gletsjerlagune. Vanwege zijn geweldige schoonheid is deze ijslagune inmiddels een van de populairste bezienswaardigheden van IJsland. De naam Jokulsarlon betekent ook wel 'Lagune van de gletsjerrivier'. Fotografeer grillige basaltkolommen en uitgestrekte zwarte zandstranden, deze typisch IJslandse natuurfenomenen zie je nergens anders terug.

De Golden Circle van IJsland

Of u nu kiest voor een groepsreis of privéreis gedurende het jaar of gezellig in de winter, ontdek een aantal van IJslands meest iconische wonderen in de Golden Circle. De route is zo’n 300 kilometer lang en bestaat uit drie schitterende locaties in het zuidwesten van IJsland, namelijk: Nationaal park Þingvellir, het geothermisch gebied Geysir en de Gullfoss-waterval. Nationaal park Þingvellir is uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed. Het is een unieke plek waar u urenlang kunt ronddwalen. In het geothermisch gebied Geysir vindt u vele geisers en bij de Gullfoss-waterval ziet u een krachtige stroming van een hoogte van 32 meter via twee trappen omlaag in een diepe, oude vallei.

Magische winterreis in IJsland

Wilt u in de winter naar IJsland? De leukste winteractiviteiten beleven? Een wintervakantie IJsland met NRV is geweldig! Wij organiseren meerdere rondreizen in de winterperiode en nemen u mee naar onder andere de Golden Circle van IJsland, Þingvellir, en Reykjavik. Bekijk onze winterreizen nu, onze reisspecialisten weten alles over onze rondreizen en staan altijd voor u klaar om mee te denken over onze samengestelde winterreizen.

Unieke rondreizen en winterreizen IJsland voor de beste prijs

Bij NRV bent u voor uw favoriete IJsland rondreis aan het juiste adres. Ons aanbod individuele rondreizen IJsland is met zorg voor u samengesteld. Reist u liever met een groep? Bekijk dan ons aanbod groepsreizen IJsland. U reist langs diverse highlights door de door u gekozen rondreis. En heeft u onze winterreizen IJsland al bekeken? Ga mee op winterreis en ontdek de betoverende landschappen vol ijs en sneeuw! Kunt u niet wachten om op reis te gaan? Bezoek dan van tevoren het NRV Reiscafé. Leuk voor de voorpret én u ontvangt extra informatie!
Rondreizen > Rondreizen IJsland

Rondreizen IJsland