Groepsreizen China

China Chinese Muur

Groepsreis China: traditioneel én modern

Het gigantische China doorkruis je niet zomaar met een lijstje bezienswaardigheden in je hand. Op onze groepsreizen beleeft u, dankzij de goede Nederlandssprekende reisleiding, naast highlights óók het authentieke lokale leven. Onze ervaring als rondreisspecialist, zeer complete programma’s met keuzemogelijkheid voor extra comfort bij lokaal vervoer (upgrades), voordelige prijzen en vertrekgarantie maken uw droomreis helemaal af. En: verlengen naar het geweldige Hong Kong kan bij ons altijd!

Het land van contrasten

Al aan het begin van uw groepsreis China kunt u kennismaken met zowel het moderne als het traditionele China. In Beijing kunt u een Hutong Tour maken: u ziet prachtige ommuurde wijkjes met eeuwenoude woningen. Hier ervaart u het traditionele leven, dat in contrast staat met het moderne leven in Beijing. Een ander contrast valt u tijdens uw groepsreis China op wanneer u het moderne Shanghai en de, in de buurt gelegen, historische stad Suzhou bezoekt. De oude binnenstad van Suzhou wordt ook wel het Venetië van het Oosten genoemd. In theehoofdstad Hangzhou kunt u leren hoe de beroemde groene Longjin-thee wordt gemaakt. Tijdens uw groepsreis China reist u van hoge heuvels, de Fubo-heuvel, naar een boottocht over de Li Rivier. Kortom, de groepsreis China is een reis met veel afwisseling!

Beroemde hoogtepunten China

Natuurlijk kijkt u uit naar de beroemde bezienswaardigheden die u gaat bezoeken tijdens uw groepsreis China. U brengt uiteraard een bezoek aan de Chinese Muur. Uw enthousiaste reisleider vertelt u graag over de unieke geschiedenis van de muur. In Datong kunt u twee andere bijzondere hoogtepunten van China bewonderen: de Grotten van Yungang en het Hangende Klooster. Nog een prachtig hoogtepunt van uw groepsreis China: een bezoek aan het Terracottaleger bij Xi’an. Er valt nog veel meer te bewonderen! Geniet van het prachtige landschap rond Yangshuo en de traditionele stad Pingyao. Deze stad is zelfs verklaard tot UNESCO-erfgoed!

Ontdek meer van China met groepsreizen van NRV

Mede door onze jarenlange ervaring als reisspecialist, kunnen we u als reiziger zeer complete rondreizen China met voldoende keuzemogelijkheden aanbieden. Zo kunt u kiezen voor extra comfort via upgrades. Ook kunt u nog langer van China genieten met een optionele verlenging naar Hong Kong. Daarnaast zorgen wij voor de groepsreizen China voor de beste reisleiders. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw rondreis naar China!

Rondreizen > Rondreizen China > Groepsreizen China