Zweden zonsondergang

Rondreis Zweden: onderdompelen in natuur en cultuur

Rondreizen in Zweden betekent kennis maken met de bijzondere natuur en de Zweedse cultuur met een aantal gewoontes en tradities. Hoe u dat het beste kunt doen? Met de rondreizen van NRV! Onze reizen naar Zweden zitten vol natuurrijke verrassingen en culturele highlights. Onderweg proeft u de overheerlijke typische kaneelbroodjes, die bij veel reizigers favoriet zijn. Bezoek mooie steden en laat u betoveren door al het moois.

Bezienswaardigheden Zweden

De mooiste bezienswaardigheden van Zweden bezoeken met één van onze afwisselende rondreizen. Breng een bezoek aan Kiruna, de meest noordelijke stad van Zweden. Het is een geliefde vakantiebestemming waar veel activiteiten en tours mogelijk zijn. Neem ook een kijkje in het beroemde ijshotel in Jukkasjärvi. Een deel van het hotel smelt jaarlijks weg en wordt in de winter weer opgebouwd met ijs uit de Torne rivier. Een ander deel is het hele jaar door tegen betaling te bezoeken. Drink na de rondleiding wat in de ijsbar en scoor een leuke souvenir.

Boek een droomreis naar Zweden

Scandinavië bezoeken is een droom! Gaat een avontuurlijke rondreis Zweden al enige tijd door uw gedachten? Dan nemen wij u graag mee! Ontdek deze prachtige bestemming met een combinatie van natuur en cultuur. Een zorgeloze reis boekt u natuurlijk met NRV naar Zweden tegen de beste prijs om bezienswaardigheden in een prettig tempo te bezoeken. Ontdek waarom onze reizen naar Zweden populair zijn. Ontdek ons aanbod groepsreizen Zweden en ook onze perfect samengestelde privéreizen Zweden.
Rondreizen > Rondreizen Zweden

Rondreizen Zweden