Groepsreizen Amerika

Niagara Falls

Veelzijdige groepsreizen Amerika

De keuzes voor een groepsreis door Amerika zijn eindeloos. Van een groepsreis naar bruisende steden tot een groepsreis door prachtige natuurgebieden. Ga samen met andere enthousiaste reizigers op avontuur tijdens een groepsreis Amerika. Verblijf in wereldsteden als Las Vegas en Los Angeles en ontdek de bekende nationale parken. U wordt bij elke groepsreis Amerika begeleid door een ervaren Nederlandssprekende reisleider met veel kennis over Amerika. Ontdek nu ons aanbod rondreizen Amerika.

De mooiste bezienswaardigheden van Amerika

Tijdens uw groepsreis Amerika zult u snel merken dat er zoveel te zien en te doen is. Van de bekende bezienswaardigheden in New York en Washington D.C. tot een tocht terug in de tijd in Amish Country. De andere dag wordt u ineens ondergedompeld in het All American entertainment wanneer u naar Orlando reist. Orlando staat vol met themaparken. Natuurlijk kunt u ook genieten van het prachtige natuurschoon tijdens uw groepsreis Amerika. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Canada om de Niagara Falls te bewonderen. Een ‘airboat’-trip door de Everglades is ook een bijzonder hoogtepunt van uw groepsreis Amerika. Bekijk vanaf de boot de mangrovebossen en let goed op of u de Amerikaanse alligator kunt spotten.

Ontdek wonderlijke natuurparken met een groepsreis

Ontdek tijdens uw groepsreis Amerika één van de mooiste natuurparken ter wereld: Yosemite Nationaal Park. Bewonder de reusachtige sequoia bomen en laat u overweldigen door hoge watervallen, ruige bergpieken, riviertjes en wilde dieren. In het zuidwesten van Amerika kunt u genieten van prachtige rotsformaties en unieke vergezichten. Bewonder Bryce Canyon rond zonsondergang en reis overdag door Canyon Country. Eén van de zeven wereldwonderen op het staat op het programma: de Grand Canyon. Wat een groepsreis Amerika zo bijzonder maakt, is dat u al uw bijzondere ervaringen deelt met uw medereizigers.

Onze onvergetelijke groepsreizen naar Amerika

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van rondreizen naar Amerika én onze ervaren en enthousiaste Nederlandssprekende reisleiders, bent u gegarandeerd van een onvergetelijke groepsreis. U kunt uw groepsreis Amerika flexibel aanpassen naar uw wensen. Verleng uw reis bijvoorbeeld in Miami. We hebben een bijzonder aanbod aan verleng- en upgrademogelijkheden voor u geselecteerd. Bovendien hebben onze groepsreizen Amerika vertrekgarantie. Bent u geïnteresseerd in een rondreis door Amerika, maar wilt u liever niet in een groep reizen? Bekijk dan ons aanbod individuele rondreizen door Amerika. Bij NRV kunt u ook uw eigen rondreis Amerika samenstellen. Ontdek onze unieke reisvorm zelf samenstellen Amerika.

Rondreizen > Rondreizen Amerika > Groepsreizen Amerika