Familiereizen Amerika

Niagara Falls

Rondreis Amerika met gezin: onvergetelijke verre reizen

Stap in de wereld van avontuur en ontdekking terwijl je samen met je familie een onvergetelijke reis maakt naar Amerika! Wij hebben mooie familiegroepsreizen en familieprivéreizen samengesteld die speciaal zijn uitgestippeld om jou en je dierbaren kennis te laten maken met de diversiteit en schoonheid van de Verenigde Staten. Lees snel verder om alvast enkele hoogtepunten van een familierondreis in Amerika te ontdekken.

Ontdek alle hoogtepunten met een familiereis Amerika

Ontdek samen met je familie alle bezienswaardigheden van jullie favoriete bestemming. Met onze familiereizen kunnen jullie kiezen uit onder andere Florida of West-Amerika. Onze kindvriendelijke vakanties brengen jullie naar hoogtepunten zoals South Beach in Miami, watervallen in de nationale parken van West-Amerika en de Grand Canyon. Daarnaast hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen voor een ideale gezinsvakantie vanaf 6 jaar of vanaf 12 jaar, zodat de kinderen in dezelfde leeftijdscategorie vallen. Een familiereis naar Amerika is voor iedereen!

Amerika met kinderen in een groep of privé

Ga je met je kinderen naar Amerika? Pak je koffers en bereid je voor op een reis vol avontuur, ontdekking en plezier in het fascinerende Amerika. De familiereis van jullie dromen wacht op jullie! Amerika met kinderen tijdens een groepsreis is één van de leukste ervaringen! Met een groepsreis ontdekken jullie samen met andere gezinnen de mooiste hoogtepunten van de bestemming. Ook hebben jullie genoeg individuele vrijheid om samen met je eigen gezin te ontspannen of nóg meer activiteiten te beleven. Ga je met je gezin liever mee op een familieprivéreis? Kies dan één van onze familieprivéreizen en boek jullie eigen avontuur!
Rondreizen > Rondreizen Amerika > Familiereizen Amerika