Last Minute

De voordeligste last minutes rondreizen

Bij NRV bieden we extra voordelige rondreizen aan tegen scherpe last minute tarieven. Met een vertrek binnen 6 tot 8 weken, kunt u kiezen voor de mooiste rondreizen. Van stedentrips tot verre tropische bestemmingen of dichter bij huis in Europa. Alle last minutes hebben gegarandeerd vertrek én zijn ook nog eens middels verschillende verlengopties aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u extra genieten van uw droomreis.

Waarom groepsreizen van NRV

Meegaan op één van onze wereldwijde groepsreizen van NRV heeft veel voordelen. Samen met een gezellige groep ontdekt u de vele hoogtepunten, de minder toeristische plekken en beleeft u het dagelijks leven van de lokale bevolking. U profiteert natuurlijk ook van de voordelen die u van NRV mag verwachten: Vertrekgarantie, Nederlandssprekende reisleiding, overnachtingen in comfortabele middenklasse hotels, goede bussen voor lokaal vervoer, afgewogen reisprogramma’s en altijd een scherpe prijs. Tevens kunt u bij NRV bijna alle groepsrondreizen voorafgaand aan de reis of na afloop individueel en flexibel verlengen. Ook kunt uzelf eenvoudig extra’s toevoegen en vooraf boeken. Met een van onze groepsreizen ervaart u het gemak van een goed georganiseerde groepsrondreis!

Beleef meer met de reizen van NRV

Wilt u liever een compleet georganiseerde verre rondreis met een zelfgekozen reisgezelschap maken? NRV neemt u dan graag mee op een van de wereldwijde privéreizen. Onze privéreizen hebben drie dingen met elkaar gemeen: flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs. Het prijsvoordeel loopt ook nog eens op bij groepsboekingen. Ook is het mogelijk om uw rondreis volledig zelf samen te stellen. Bij deze unieke reisvorm zelf samenstellen bepaalt u zelf het begin- en eindpunt van uw rondreis en stelt u de route aan de hand van verschillende bouwstenen zelf samen. Heeft u nog vragen? Uiteraard helpen onze reisspecialisten u graag met het kiezen én samenstellen van uw ideale rondreis!